Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Brazīlijas augstākās futbola līgas klubs par nepietiekami izrādītu apņēmību soda spēlētājus

Kristaps Auziņš
Kristaps Auziņš

Brazīlijas augstākās futbola līgas klubs par nepietiekami izrādītu apņēmību soda spēlētājus
Futbola kluba “Botafogo” nu jau bijušais spēlētājs Lukas Kamposs. Foto: sportsdesk.com.mt

Pēc zaudējuma kārtējā Brazīlijas augstākās futbola līgas spēlē ar savdabīgu rīcību izcēlusies 19. vietas īpašnieces "Botafogo" vadība.

Brazīlijas augstākās futbola līgas “Série A” kluba “Botafogo” vadība trešdien paziņoja, ka tā ir sodījusi spēlētājus, kuri “nav izrādījuši pietiekami lielu apņēmību uzvarēt”, jo klubs cīnās par izvairīšanos no izkrišanas uz Brazīlijas pēc spēka otro līgu “Série B”. Kas būtu jau otrā reize pēdējos septiņos gados.

“Botafogo” ir zaudējuši 10 no saviem iepriekšējiem 11 mačiem un pašreiz atrodas pirmspēdējā vietā 20 komandu konkurencē. Brazīlijas augstākajā futbola līgā, pēdējās četras vietas izkrīt uz “Série B”. Riodežaneiro bāzētais klubs atrodas deviņus punktus aiz 16.vietas, kas nodrošinātu vietu augstākajā līgā.

Durseziu Mellu, kurš 4.janvārī tika ievēlēts par Riodežaneiro bāzētā kluba prezidentu, neizpauda, kādi kritēriji tika izmantoti, lai noteiktu spēlētāju apņēmību, ne arī to kuri spēlētāji tika sodīti.

Kluba prezidents atklātā vēstulē faniem raksta: “Ir svarīgi skaidri pateikt, ka mēs neesam apmierināti ar sasniegtajiem rezultātiem.”

“Naudas sodi tika vērsti pret spēlētājiem, kuri, mūsuprāt, nav izrādījuši uzticību Botafogo klubam un viņu pašu komandas biedriem.”

“Mēs nedrīkstam pieļaut, ka klubs ir tik ļoti pakļauts šai kritiskai situācijai, ja nav manāmu skaidru pazīmju par pretējo. Mums ir jāizvirza stingras prasības.”

Avots:
https://www.espn.com/soccer/botafog...

     [+] [-]

, 2021-01-15 22:28, pirms 3 gadiem
Savickis te var atrast ideju kā ievērojami ietaupīt!