Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Video: Pēc Argentīnas treniņa laukumā ielaužas fani un sasmīdina Mesi

Šovakar sākas Pasaules kauss futbolā, bet vienai no favorītēm Argentīnai pirmā spēle jāaizvada vien 16. jūnijā. Komandas treniņš dienu pirms šī sporta foruma sākšanās noslēdzās ar vairāku līdzjutēju ieskriešanu laukumā. Pirmais devās pie superzvaigznes Lionela Mesi un saņēma futbolista treniņkreklu, bet kāds cits ļoti atgādināja brazīliešu zvaigzni Ronaldiņju.
Treniņu klātienē noskatījās ap desmit tūkstošiem fanu. Pirmo maču Argentīna aizadīs 16. jūnijā, tiekoties ar Bosniju un Hercegovinu.

, 2014-06-12 15:32, pirms 10 gadiem
tas, kas izskrēja 1:10 kaut kāds goblins. Kādēļ jāaizstiek futbolists? Būtu piegājis vienkārši un paprasījis kaut ko, kā tas otrs, nevis apkampis uzreiz
Petrs Mrāzeks. Foto: IIHF

Čehu vārtsargs pretinieku pārstāvim trāpa ar ripu pa pieri un uzdāvina savu nūju

Pasaules hokeja čempionāta saimniece Čehija vakar svinēja otro uzvaru, atspēlējoties no 1:3 un ar 6:3 pārspējot Norvēģiju. Ne tā labākā pirmā spēle turnīrā padevās Čikāgas "Blackhawks" pamatvārtsargam Petram Mrāzekam.
Helmuts Balderis priekšplānā. Foto: LHF
16

71 gadu vecais Balderis vērtīgākais spēlētājs, LHF komanda grauj Saeimas vienību

LETA. Latvijas Hokeja federācijas (LHF) komanda šodien hokeja draudzības spēlē pārliecinoši ar 11:2 uzvarēja Saeimas komandu.
Foto: LHF
7

"Mūs neapturēs" - grupa Astro'n'out velta dziesmu Latvijas izlases gaitām PČ

Grupa Astro’n’out veltījusi dziesmu Latvijas hokeja izlases gaitām pasaules čempionātā hokejā, informē federācija. Dziesma “Mūs neapturēs” ir šogad radīta versija latviešu valodā 2021. gada pasaules čempionāta hokejā oficiālajai dziesmai “For Glory and Joy”.