Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Video: adidas svin Pola Pogbā pievienošanos Mančestras "United"

adidas prezentējuši videoklipu, lai godinātu slaveno Francijas izlases spēlētāju, Polu Pogbā. Pāreja zīmīga ar to, ka uzstādījusi rekordu, kā visdārgākā futbola vēsturē. Precīza summa par Pogbā pievienošanos komandai medijiem nav atklāta, taču neoficiāla informācija lēš, ka tie varētu būt 104,6 miljoni eiro. Pogbā un adidas sadarbība sākās martā, kad adidas izlaida ACE 16+ PURECONTROL futbola apavu modeli, Pogbā zīmīgajās zelta un melnajā krāsā. Izskatās, ka sadarbība ne tuvu nav galā, jo īsajā videoklipā, talantīgais spēlētājs dejo un demonstrē savu spilgto personību pie Lielbritānijas mūziķa Stormzy dziesmas ‘Nigo Duppy’. Pogbā ir zināms ne tikai, kā viens no šīs dekādes talantīgākajiem un jaunākajiem spēlētājiem, bet kā jau īstam futbolistam pieklājas, arī ārpus laukuma spilgtā personība neļauj medijiem un dzeltenajai presei klusēt par viņa privātās un profesionālās dzīves gaitām.

, 2016-08-10 14:23, pirms 8 gadiem
Overrated..
, 2016-08-10 20:48, pirms 8 gadiem
Rotting rakstīja: Overrated..
Redzēsim pēc šīs sezonas.
Un tie, kas apgalvo, ka EČ neko nedemonstrēja, iesaku vēlreiz apskatīties Francijas spēles ierakstā.
, 2016-08-11 17:17, pirms 8 gadiem
WTF?!
, 2016-08-11 18:01, pirms 8 gadiem
Addidas reklama dziedātājā tēlā?
, 2016-08-12 10:13, pirms 8 gadiem
Man arii likaas ka Eiropas chempii Pogba labi nospeeleeja un veeljoprojaam domaaju ka vins ir viens no labaakajiem pasaulee savaa poziicijaa, domaaju ka vinam buus spozha naakotne
Džošs Hārts. Foto: AP/Scanpix
11

Hārts atzīst vilšanos, ka ticis draftēts pēc Pasečņika

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizsargs Džošs Hārts sarunā ar mediju pārstāvjiem atklājis, ka bijis vīlies, ka Filadelfijas "76ers" 2017. gada draftā viņa vietā izvēlējusies latviešu centru Anžeju Pasečņiku.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.