Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Raivis Andžāns

Video: Futbola laukumā sakaujas ASV un Bahreinas jaunieši

Spānijā notiekošajā „L’Acudia International Football Tournament” turnīrā, spēlē starp ASV un Bahreinas jauniešiem, izcēlies pamatīgs strīds. Neveiksmīgā epizodē cieta Amerikāņu spēlētājs, kurš bija nokritis zemē un saņēma spēcīgu sitienu pa galvu.
Komandas biedru aizstāvēt uzreiz devās vairāki citi spēlētāji, un drīz laukumā parādījās arī abu komandu personāls. Pēc šīs epizodes tiesnesis parādīja četras sarkanās kartītes, pa divām katrā komandā. Cietušais spēlētājs bija spējīgs turpināt spēli.
Epizode notika spēles pašās beigās, kad uzvarētājs jau bija noteikt, proti, spēle beidzās 3:1 par labu Bahreinas izlasei. Šis mačs bija grupu turnīra spēle, un neviena no iepriekš minētajām komandām izslēgšanās kārtu nesasniedza.
Turnīra finālā sacentīsies Argentīnas un Spānijas jaunieši.

, 2016-08-03 14:32, pirms 8 gadiem
Krievi vainīgi...!
, 2016-08-03 15:17, pirms 8 gadiem
kas ir kas, nevar saprast ?
, 2016-08-03 23:24, pirms 8 gadiem
Vienīgais ko nevar saprast ir - kāpēc tiek spēlētas 80 minūtes?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Helmuts Balderis priekšplānā. Foto: LHF
16

71 gadu vecais Balderis vērtīgākais spēlētājs, LHF komanda grauj Saeimas vienību

LETA. Latvijas Hokeja federācijas (LHF) komanda šodien hokeja draudzības spēlē pārliecinoši ar 11:2 uzvarēja Saeimas komandu.
Foto: LHF
7

"Mūs neapturēs" - grupa Astro'n'out velta dziesmu Latvijas izlases gaitām PČ

Grupa Astro’n’out veltījusi dziesmu Latvijas hokeja izlases gaitām pasaules čempionātā hokejā, informē federācija. Dziesma “Mūs neapturēs” ir šogad radīta versija latviešu valodā 2021. gada pasaules čempionāta hokejā oficiālajai dziesmai “For Glory and Joy”.
Džeitī Millers. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''Canucks'' uzbrukuma līderis Millers aizvada treniņu Šilova izejamajā kreklā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' viens no uzbrukuma līderiem Džeitī Millers vienā no komandas treniņiem ieradies neierastā formā - rozā krāsas kreklā, kas esot Vankūveras kluba latviešu vārtsarga Artūra Šilova izejamais krekls. Kā ziņo ''Sportsnet'' apskatnieks Dens Mērfijs, latvietis esot bijis manāmi pārsteigts par komandas biedra izgājienu.