Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Raivis Andžāns

Bijušais futbolists kļuvis par katoļu priestera palīgu

Beidzot profesionālās gaitas, sportisti nokļūst gluži vai citā pasaulē, jo vairs nav ikdienas treniņu, speciālais uzturs un stingrais režīms. Tā vietā no rītiem var izgulēties, treniņa vietā aiziet uz kino, un veltīt laiku saviem hobijiem.
Pirms astoņiem gadiem Filips Mulraeins beidza savu futbolista karjeru un nu kļuvis par diakonu. Diakona uzdevums ir palīdzēt priesterim un bīskapam dažādos jautājumos.
2009.gadā bijušais sportists iestājies katoļu skolā Romā, kur studējis filozofiju, un pēc tam četrus gadus Ziemeļīrijā mācījies teoloģiju.

Mulraeins jauniešu vecumā trenējies „Mancheser United” sistēmā, un no 1996-1999.gadam spēlējis pirmajā komandā, blakus tādiem zināmie spēlētājiem kā Raeins Gigss, Pols Skoulzs, Deivids Bekhems.
Mulraenis Anglijas Premjerlīgā aizvadīja tikai vienu spēli, bet vairāk spēlēja tieši Anglijas kausa spēlēs.
Pēc tam Mulraeins pievienojās „Norwich City”, kur aizvadīja lielāko daļu savas karjeras, nospēlēdams 161 spēli un gūstot 18 vārtus.
Mulraeins spēlējis arī Ziemeļīrijas nacionālajā izlasē, kur desmit gadu laikā aizvadījis 27 spēles un guvis 3 vārtus.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-11-02 00:02, pirms 7 gadiem
Iespaidīgi!
Džošs Hārts. Foto: AP/Scanpix
9

Hārts atzīst vilšanos, ka ticis draftēts pēc Pasečņika

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizsargs Džošs Hārts sarunā ar mediju pārstāvjiem atklājis, ka bijis vīlies, ka Filadelfijas "76ers" 2017. gada draftā viņa vietā izvēlējusies latviešu centru Anžeju Pasečņiku.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.