Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Autors: Lauris Bērziņš

Mainulis nosargā senioru čempiona titulu

Mainulis nosargā senioru čempiona titulu
Vilnis Mainulis
Foto: Lauris Bērziņš

Otro gadu pēc kārtas Latvijas snūkera čempionātā senioriem triumfējis Vilnis Mainulis. Finālā Mainulis ar rezultātu 4:3 pārspēja pašreizējo Latvijas čempionu Sergeju Sergejevu.

Senioru čempionātam, kuram pieteikušies bija 11 dalībnieki, starts tika dots sestdien. Spēlētāji tika sadalīti divās apakšgrupās un izspēlēja grupu turnīru. Četri labākie no katras grupas kvalificējās izslēgšanas spēlēm.

Pārsteigumi nenotika un par grupu uzvarētājiem kļuva pirmie divi Latvijas reitinga numuri, proti, Sergejs Sergejevs un Vilnis Mainulis. Arī "play-off" viņi savus sāncenšus apspēlēja pārliecinoši un satikās finālā.

Finālmačā cīņa izvērtās līdzvērtīga un uzvarētāja noskaidrošanai bija vajadzīgi visi septiņi freimi. Iepriekšējās sešās partijās abi spēlētāji bija parādījuši itin labu sniegumu, katrs savā rēķinā ierakstot divas sērijas, sākot no 30 punktiem (Mainulim 33 un 30, Sergejevam 34 un 53). Izšķirošajā freimā ar 71-53 veiksmīgāks tomēr bija Mainulis un uzvarēja mačā, tādējādi nosargājot pērn izcīnīto Latvijas senioru čempiona godu.

2012. gada Latvijas čempionāts snūkerā senioriem

Fināls:

SpēleF1F2F3F4F5F6F7Rez.
Sergejs Sergejevs75(34)4127594474(53)533
Vilnis Mainulis1869(30)57(33)328016714

Izmantotie resursi:
www.lrbf.lv


, 2012-04-02 00:48, pirms 12 gadiem
GOGOGO Vilni
Artemijs Žižins. Foto: World Snooker Federation

17 gadus vecais Žižins otro reizi kļūst par Latvijas čempionu snūkerā

17 gadus vecais Artemijs Žižins turpinājis savu dominanci, kļūstot par divkārtējo Latvijas čempionu snūkerā. Jaunais sportists bija precīzākais cīņā starp 23 sportistiem.
Artemijs Žižins. Foto: World Snooker Federation

Latvijas snūkerists Žižins zaudē Eiropas meistarsacīkšu astotdaļfinālā

LETA. Latvijas sportists Artemijs Žižins piektdien Bosnijā un Hercegovinā Eiropas snūkera čempionātā piedzīvoja neveiksmi astotdaļfinālā.
Foto: European Billiards and Snooker Association

Žižins Eiropas snūkera čempionātā sasniedz astotdaļfinālu

LETA. Latvijas sportists Artemijs Žižins ceturtdien Bosnijā un Hercegovinā Eiropas snūkera čempionātā sasniedza astotdaļfinālu.