Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:216, Did:0, useCase: 3

Autors: Ilvars Grīslis

Pēdējais SEB MTB posms notiks Ērgļos

Sakarā ar lieliem ceļu remonta darbiem, sacensību organizatori nevar izveidot iepriekš plānoto trasi, kas ietver arī Zilos kalnus. Lai nodrošinātu SEB MTB maratona dalībnieku drošību un neveidotos milzīgi auto sastrēgumi, ir nolemts sezonas pēdējo posmu pārcelt no Ogres uz Ērgļiem.

Remontdarbi vienlaicīgi tiek veikti uz sekojošiem ceļiem - E22 Rīga – Daugaupils, P5 Ulbroka - Tinūži un neplānoti arī P80. Sacensību dēļ nāktos slēgt ceļa P5 posmu no Tīnužiem uz Ogri. Savukārt ceļa P 80 remonta dēļ nav iespējams novirzīt transporta plūsmu. Līdz ar to tiktu apdraudēta dalībneku drošība, bet iebraukšana un izbraukšana Ogrē būtu krietni apgrūtināta.

Ņemot vērā augstākminētos apstākļus, SEB MTB velosacīkšu organizatori pieņēma lēmumu sacensības no Ogres pārcelt uz Ērgļiem.

SEB MTB velosacīkšu sezonas pēdējais, 6.posms notiks 17.augustā Ērgļos.
Trases apskate plānota 9.augustā plkst.12

Sacensību organizators “Igo Japiņa sporta aģentūra” atvainojas visiem dalībniekiem un cer uz sapratni, jo lēmums pārcelt posmu ir tikai jūsu pašu drošības nodrošināšanai.

Informāciju sagatavoja:
Olafs Jākobsons


, 2008-07-31 15:52, pirms 16 gadiem
un tagad xc.lv sāksies lielā pēršanās!!!
Dynatek Latvia
foto: Z.Zālmanis (NIKON)
4

SEB MTB sezonai pielikts punkts

Šodien Ērgļos notika SEB kalnu divriteņu maratona pēdējais, 6. Posms, kurā atlika tikai nosaidrot, kura komanda triumfēs elites klasē. Startējot iespējami spēcīgākā sastāvā, savā pirmajā pastāvēšanas gadā par uzvarētājkomandu tika kronēta “Dynatek Latvia”.
Foto: Zigismunds Zālmanis (Nikon)
8

Kuldīgas posmā aizraujošs finišs

Ar "ZZK-Extreme Sport" pārstāvja Normunda Zviedra uzvaru noslēdzies SEB velosacīkšu kalnu divriteņiem ceturtais posms. Elites klases finišā pirmie trīs dalībnieki finišēja plecu pie pleca.
Normunds Lasis
Foto: Zigismunds Zālmanis ("Nikon")
2

Kandavā triumfē igauņi

Sestdien Kandavā tika aizvadīts SEB velosacīkšu kalnu divriteņiem trešais posms, kurā triumfēja igauņu velosportisti, kā arī tika noskaidroti Latvijas MTB čempioni maratonā četrās ieskaites grupās. Vienā no tām pie zelta godalgām tika pat divi sacensību dalībnieki.