Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Bogdanovičam desmitā vieta daudzdienu velobrauciena posmā Malaizijā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Bogdanovičam desmitā vieta daudzdienu velobrauciena posmā Malaizijā
Māris Bogdanovičs. Foto: Hengxian Cycling team

LETA. Latvijas riteņbraucējs Māris Bogdanovičs piektdien Malaizijā ierindojās desmitajā vietā "Tour de Langkawi" (UCI kat.2.Pro) septītajā posmā, kamēr Andris Vosekalns finišēja 109.pozīcijā.

Piektdien pirmspēdējā sacensību posmā riteņbraucēji mēroja 123,8 kilometrus, šķērsojot trīs sprinta starpfinišus.

Lielās grupas finišā ātrākais izrādījās beļģis Saša Vēmēss no "Human Powered Health", kurš distanci veica divās stundās 31 minūtē un 45 sekundēs. Otrais finišu šķērsoja nīderlandietis Arvids de Klains no "Tudor" vienības, bet labāko trijnieku noslēdza Gļēbs Sirica no "Astana" vienības.

"Hengxiang" komandu pārstāvošais Bogdanovičs finišu sasniedza kopā ar lielo grupu, kamēr viņa komandas biedrs Vosekalns atpalika divas minūtes un 17 sekundes.

Kopvērtējumā līderis joprojām ir britu riteņbraucējs Saimons Karrs no "EF Education-EasyPost" vienības, kurš par 49 sekundēm apsteidz savu komandas biedru ekvadorieti Džefersonu Aleksandru Sepedu, bet 58 sekundes no līdera atpaliek spānis Pavlo Kastriljo no "Equipo Kern Pharma" vienības.

Bogdanovičs līderim zaudē 59 minūti un 22 sekundes, kas ļauj ieņemt 89.vietu, bet Vosekalns ar vienas stundas, 21 minūtes un 49 sekunžu deficītu atrodas 111.pozīcijā.

Sacensības astoņu posmu garumā noslēgsies 30.septembrī.

Izmantotie resursi:
LETA