Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Van Ārta dalība "Giro d'Italia" ir zem jautājuma zīmes

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Van Ārta dalība "Giro d'Italia" ir zem jautājuma zīmes
Vouts van Ārts. Foto: Jumbo-Visma arhīvs

LETA--AP. Beļģijas riteņbraucēja Vouta van Ārta dalība daudzdienu velobraucienā "Giro d'Italia" ir zem jautājuma zīmes, ceturtdien paziņoja viņa pārstāvētā "Visma-Lease a Bike" komanda.

Trešdien "Dwars door Vlaanderen" velobraucienā van Ārts bija iesaistīts kritienā, kurā lielā ātrumā uz asfalta nonāca vairāki sportisti. Viens no daudzpusīgākajiem riteņbraucējiem tūrē van Ārts šajā kritienā guva lūzumus krūšu kaulā, atslēgas kaulā un ribās.

Gūto savainojumu dēļ svētdien beļģis nepiedalīsies Flandrijas velobraucienā, kas viņam ir vienas no sezonas galvenajām sacensībām.

"Nav zināms, kad Vouts varēs atkal braukt ar velosipēdu. Viņš nepiedalīsies pavasara klasikās un dalība maijā gaidāmajā "Giro d'Italia" ir neskaidra," teikts komandas paziņojumā.

29 gadus vecais van Ārts karjeras laikā uzvarējis desmit "Tour de France" posmos un aizpērn bija pirmais sprinteru ieskaitē. Viņš finišējis pirmais arī tādos slavenos velobraucienos kā Milāna-Sanremo, "Strade Bianche", Gente-Vevelgema, "Amstel Gold Race" un citos.

Izmantotie resursi:
LETA