Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:239, Did:0, useCase: 3

2000 riteņbraucēji piedalīsies "Toyota" Rīgas velomaratonā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

2000 riteņbraucēji piedalīsies "Toyota" Rīgas velomaratonā
Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Jau šo svētdien, 19. jūnijā, Latvijas galvaspilsētas ielas un tiltus piepildīs simtiem riteņbraucēju – 19. jūnijā jau 33. reizi risināsies “Toyota” Rīgas velomaratons, kurā dažādās distancēs pieteikušies vairāk nekā 2000 riteņbraukšanas entuziastu.

“Toyota” Rīgas velomaratons tradicionāli ir lielākie riteņbraucēju svētki Latvijas galvaspilsētā un viens no masveidīgākajiem sporta pasākumiem valstī. 19. jūnijā ar saukli “Par zaļāku Rīgu!” galvaspilsētas ielas un tiltus piepildīs ne tikai profesionālie riteņbraucēji, bet arī entuziasti un ģimenes, kuras varēs radoši izpausties un tikt pie atbalstītāju sarūpētām dāvanām. Starts un finišs arī šogad tiks dots 11. novembra krastmalā, bet trase visos braucienos vedīs pa Rīgas ielām, tiltiem un arī Vecrīgas sirdi!

641 dalībnieks reģistrācijā dalību apstiprinājuši “Nutrilite” komandā, tādējādi ziedojot līdzekļus labdarībai. Pagājušajā gadā Rīgas velomaratona rīkotāji kopā ar kompāniju “Amway” uzsāka sociālas palīdzības kampaņu, kuras laikā dalībnieki, reģistrējoties “Nutrilite” komandā, varēja ziedot līdzekļus un tādējādi palīdzēt talantīgajam Latvijas sportistam Gustavam Pētersīlim atveseļošanās procesā pēc smagas traumas gūšanas. Arī šogad “Toyota” Rīgas velomaratonā par katru dalībnieku, kurš pārstāvēs “Nutrilite” komandu, “Amway” ziedos 2 eiro Gustavam Pētersīlim. Šogad Gustavs aicina reģistrēties “Nutrilite” komandā un, pateicoties “Amway” atbalstam, saziedotos līdzekļus plāno nodot tālāk sev tuvam cilvēkam, trīs gadus vecajai Martai, kura nestāv, nejūt un nekustina savas kājas.

Atgādinām, ka šogad dalībnieki dalībai varēja izvēlēties kādu no sev vairāk piemērotām distancēm. Profesionāļi piedalīsies Sporta braucienā (79 km distance, 5 apļi), entuziasti sacentīsies Tautas distancē (16 km vai 32 km distance).

Par īpašiem pārsteigumiem sacensību dalībniekiem parūpējies tirdzniecības centrs “Spice”. “Toyota” Rīgas velomaratonā tradicionāli viens no atraktīvākajiem ir “Spices” Ģimenes brauciens, kurā dalībniekiem iespējams tikt pie vērtīgām balvām. Šogad “Spice” Ģimenes braucienā 16 kilometru garumā dalībnieki brauks pa Rīgas tiltiem, ielām un arī pa Vecrīgas bruģi. Dalībnieki aicināti šajā braucienā izcelties ar savu radošumu, jo trīs iedvesmojošākās ģimenes saņems vērtīgas balvas. Turklāt vēl trīs kuplākās ģimenes saņems t/c “Spice” dāvanu kartes 50 eiro vērtībā! Izvēlēties iedvesmojošākās ģimenes t/c “Spice” palīdzēs TV seja, modes dāma Ketija Šēnberga ar vīru Jāni Šēnbergu, kuri arī apbalvos radošākos dalībniekus.

Vairāk informācija par “Toyota” Rīgas velomaratonu – VELO.LV! Tiekamies 19. jūnijā, kad Rīga piederēs riteņbraucējiem!

Informāciju sagatavoja:
Uldis Strautmanis
Igo Japiņa Sporta aģentūras preses sekretārs

  -1 [+] [-]

, 2016-06-17 20:22, pirms 8 gadiem
Pasākumu apmeklēs un dalībniekus startā uzrunās un finišā apbalvos Eurosport velosporta un biatlona komentētājs Sergejs Kurdjukovs.Ja plāni nebus mainijušies

     [+] [-]

, 2016-06-21 10:13, pirms 8 gadiem
Kā Tu šo visu uzzini ???? 100% ka esi iekšā tai visā pats, vai arī bijušais !?