Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Treimanis izcīna Lemberga kausu un Meistara titulu

Treimanis izcīna Lemberga kausu un Meistara titulu
Edžus Treimanis. Foto: Kaspars Liepiņš.

Pagājušajā nedēļas nogalē Ventspilī notikušajās sacīkstēs, elites grupas konkurencē, abas dienas dominēja Edžus Treimanis.

Sestdien, smidzinoša lietus apstākļus norisinājās Latvijas Meistarsacīkstes, kuras iekļautas arī UCI kalendārā un tajās bija iespējams cīnīties par UCI ranga punktiem. Uz fināla braucieniem Ventspils piedzīvojumu parka BMX trase kļuva pavisam slapja, bet tas netraucēja Edžum Treimanim no Valmieras kluba "Tālava" izcīnīt uzvaru elites grupā.

Latvijas Meistarsacīkstes. Elite.

vSportistsKlubs
1Edžus Treimanis"Tālava"
2Toms Skujiņš"Tālava"
3Toms MankusVentspils "Spars"

Pilnīgi pretējos laika apstākļos un pie pilnām skatītāju tribīnēm norisinājās Ventspilī izreklamētais Aivara Lemberga kausa izcīņa, uz kura fināl braucieniem ieradās arī pats kausa mecenāts, Ventspils domes priekšsēdētājs - Aivars Lembergs ar veselu Ventspils sporta dzīves vadītāju svītu.
Ventspils "Spars" braucējs Toms Mankus parūpējās par intrigu, uzvarot vienu no 3 braucieniem, bet rezultātu kopvērtējumā noteica 4 braucieni. Tomēr, izmantojot pirmās virāžas iekšmalas priekšrocības, Edžus Treimanis, sīvā cīņā ar Tomu Mankusu pēdējā braucienā, izcīnija Lemberga kausu.

Aivara Lemberga kauss 2009. Elite.

vSportistsKlubs
1Edžus Treimanis"Tālava"
2Toms MankusVentspils "Spars"
3Toms Skujiņš"Tālava"

Aivara Lemberga kauss tika izcīnīts jau otro gadu. Arī pāgājušā gadā konkurence bija visai sīva, kur gala rezultātā uzvaru guva Artis Žentiņš, otro vietu ieguva Māris Štrombergs, bet trešo - Edžus Treimanis.

Junioru konkurencē abās sacīkstēs nepārspēts palika Rihards Veide(Ventspils "Spars"), otrajā vietā Kristers Lejiņš("Tālava"), bet trešais - Kreisters Taims(Ventspils "Spars").