Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Stūriška un Pētersone Pasaules kausa sezonu turpinās Austrālijā

Toms Markss
Toms Markss

Stūriška un Pētersone Pasaules kausa sezonu turpinās Austrālijā
Veronika Monika Stūriška
Foto: Nico Van Dartel

Gaidāmajā nedēļas nogalē Austrālijas pilsētā Brisbenā norisināsies UCI Pasaules kausa BMX superkrosā trešā un ceturtā posma sacensības. Dalībnieku vidū būs arī abas Latvijas vadošās BMX sportistes – Veronika Monika Stūriška un Vineta Pētersone.

Pirmajos divos UCI Pasaules kausa posmos BMX superkrosā no Latvijas sportistēm jāizceļ Veronikas Monikas Stūriškas izcīnītā ceturtā vieta dāmu U23 grupas otrās dienas sacensībās. No Jaunzēlandes mūsu sportistes pārcēlušās uz Austrāliju, kur Brisbenas pilsētas trasē šīs nedēļas nogalē norisināsies nākamie divi Pasaules kausa posmi.

Gan sestdien, gan arī svētdien sacensības sāksies pulksten 04:35 pēc Latvijas laika (11:35 pēc vietējā laika). TV translācija gaidāma no ceturtdaļfinālu fāzes, kas pēc Latvijas laika sāksies no pulksten 08:35.

Visu braucienu online rezultātiem sekot ērti iespējams līdzi: https://www.uci.org/race-hub/uci-bm...

Tikmēr video translācija pieejama būs UCI oficiālajā Youtube kanālā.

Izmantotie resursi:
lrf.lv