Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Video: Longs, Vilobijs un Štrombergs uz goda pjedestāla

Egils Broks
Egils Broks
Latvijas labākais BMX sportists Māris Štrombergs izcīnījis trešo vietu BMX superkrosa pasaules kausa posmā Čula Vistas (ASV). Finālbrauciena finišā viņš atpalika vien no amerikāņa Nikolasa Longa un austrālieša Sema Vilobija. Piedāvājam noskatīties apbalvošanas ceremoniju.
Vērtējums:

  -1 [+] [-]

, 2010-09-19 09:49, pirms 14 gadiem
3. vieta jau ,protams, ir kolosāli ,bet priekš tāda līmeņa sportista ,kāds ir Štrombergs, tā tomēr ir neliela''neraža''-jāpiekrīt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-09-19 13:59, pirms 14 gadiem
Vidziņš rakstīja: 3. vieta jau ,protams, ir kolosāli ,bet priekš tāda līmeņa sportista ,kāds ir Štrombergs, tā tomēr ir neliela''neraža''-jāpiekrīt!
Kāda līmeņa?? Viņš arī ir tikai cilvēks.. startā mazliet ielika barjerā un tur arī palika1. vieta.. nav jau nekādi sētas mači.. prieks par Longu.. taktiski gudri izģērba abus divus.. nav ko raudāt, kopvērtējumā tāpat pirmais.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja