Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Sestdien Rīgā notiks Baltijas jūras BMX kausa otrais posms

Toms Markss
Toms Markss

Sestdien Rīgā notiks Baltijas jūras BMX kausa otrais posms
Latvijas BMX sacensību sezona turpinās Rīgā.
Foto: Sanda Tūtere

Sestdien, 19. augustā, no pulksten 13:00 Rīgā esošajā Mežaparka trasē tiks aizvadīts starptautisko BMX sacensību "Baltic Sea cup" otrais posms. Tikmēr Svētdien no pulksten 11:00 turpat Mežaparka trasē notiks "Rīgas kausa" sacensības.

"Baltic Sea cup" ir starptautiskas BMX sacensības, kas 2017. gada sezonā tiek rīkotas trijos posmos – Igaunijā, Latvijā un Somijā. Līdz šim aizvadīts pirmais posms, kas notika Igaunijas galvaspilsētā Tallinā. Tajā Latvijas BMX braucēji izcīnīja desmit godalgas. Elites un junioru grupā nepārspēts palika “Rīgas Favorīts” pārstāvis Ansis Uškaurs.

Otrais posms šīs nedēļas sestdienā notiks Rīgā esošajā Mežaparka trasē. Pirmie priekšbraucieni gaidāmi no pulksten 13:00, bet izšķirošā cīņa par uzvaru sāksies ap pulksten 16:00. Sacensības notiks 17 dažādās vecuma un meistarības grupās, pulcējot Latvijas, Igaunijas, Somijas, Lietuvas un Krievijas sportistus. Sacensības organizē BMX klubs “Valmieras puikas” sadarbībā ar Latvijas Riteņbraukšanas federāciju un BMX klubu "Rīgas Favorīts".

Dienu vēlāk Mežaparka trasē notiks “Rīgas Favorīta” organizētās “Rīgas kausa” BMX sacensības. To sākums no pulksten 11:00.

Baltic Sea cup kalendārs:

DVieta
19.08.Rīga
30.09.Helsinki

Izmantotie resursi:
lrf.lv