Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

SMScredit.lv kļuvis par Latvijas Nacionālā BMX čempionāta ģenerālsponsoru

Toms Markss
Toms Markss

Kļuvis zināms, ka par 2013. gada Latvijas Nacionālā BMX čempionāta ģenerālsponsoru kļuvis nebanku kreditēšanas sektora līderis SMScredit.lv. Turpmāk sacensības sauksies „SMScredit.lv BMX čempionāts”.

„Priecājamies, ka esam panākuši vienošanos ar „SMSceredit.lv”, kas tā pat kā mūsu BMX riteņbraucēji ir līderi savā jomā. Mēs varam lepoties ar divkārtējo olimpisko čempionu, Eiropas un pasaules čempioniem, kā arī ar talantīgajiem jaunajiem sportistiem. Arī Māris Štrombergs pamatus savai izcilajai karjerai ielicis, startējot Latvijas čempionātu posmos. Ceram, ka sadarbība ar „SMSceredit.lv” būs ilgtermiņā un tā palīdzēs mums atklāt jaunus BMX talantus”, saka Latvijas Riteņbraukšanas federācijas prezidents Igo Japiņš.

Toms Jurjevs, SMScredit.lv izpilddirektors: „SMScredit.lv priecājas paziņot par nozīmīga sporta notikuma - Latvijas Nacionālā BMX čempionāta atbalstu. Pateicoties mūsu talantīgo BMX riteņbraucēju panākumiem, Latvijas vārds ir izskanējis tālu ārpus mūsu valsts robežām un vēlamies, lai BMX riteņbraukšana piedzīvotu aizvien pieaugošu popularitāti bērnu, jauniešu un atbalstītāju vidū. Šis nozīmīgais notikums sportā ir teicama vieta, kur nākamajiem čempioniem atrādīt savus sportiskos sasniegumus, tādēļ visiem dalībniekiem vēlam izveicību un izturību, piedaloties SMScredit.lv BMX čempionātā!”

SMScredit.lv ir pazīstams kā tirgus līderis nebanku kreditēšanas sektorā un, vienlaicīgi, arī ir viens no lielākajiem sporta un kultūras projektu atbalstītājiem. SMScredit.lv līdz šim atbalsta Latvijas vadošos sportistus, viņu vidū arī divkārtējo olimpisko čempionu Māri Štrombergu, skeletonistus Martinu un Tomasu Dukurus, pludmales volejbolistus Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu, šķēpmetēju Aināru Kovalu, kā arī Latvijas vadošo basketbola komandu „VEF Rīga”.

Pateicoties sadarbības uzsākšanai ar SMScredit.lv, uzlabosies Latvijas čempionāta organizatoriskais līmenis, kas dos pozitīvu augsmi BMX sacensību popularizēšanai Latvijā un jaunu talantu piesaistīšanā, kas nākotnē varētu gūt jaunus panākumus starptautiskā mērogā. Sacensības norisināsies sešos posmos, pēc kuriem tiks noteikti arī Latvijas čempioni. Katrs no posmiem norisināsies lielākajās BMX pilsētās Latvijā (Rīgā, Jelgavā, Ventspilī, Madonā, Smiltenē, Valmierā).

SMScredit.lv BMX čempionāta posmos savu dalību apstiprinājuši virkne Latvijas vadošo Elites sportistu – Eiropas čempions Edžus Treimanis, Eiropas vicečempions Rihards Veide, Latvijas čempions Toms Mankuss un citi mūsu spēcīgākie sportisti.

2013. gada “SMScredit.lv BMX čempionāta” posmu kalendārs:

DatumsVieta
11. maijsRīga
25. maijsJelgava
15. jūnijsVentspils
3. augustsMadona
17. augustsSmiltene
7. septembrisValmiera

Informāciju sagatavoja:
Toms Markss
Latvijas Riteņbraukšanas federācijas preses sekretārs

  +1 [+] [-]

, 2013-05-09 12:12, pirms 11 gadiem
Tas jau vairs nav smieklīgi...

  +1 [+] [-]

, 2013-05-09 12:15, pirms 11 gadiem
SMSija

  +2 [+] [-]

, 2013-05-09 12:29, pirms 11 gadiem
Moška, lai viņi vēl nopērk mūsu valsti un atdod kredītu!?

Šobrīd izskatās, ka viņi grib ielīst visur!!

     [+] [-]

, 2013-05-09 12:35, pirms 11 gadiem
Kas notiks tad, kad tiks pieņemti līdzīgi ierobežojumi nebanku kredītu sistēmā kā Somijā. Latvija ir luņi, bet agri vai vēlu nekas neatliks, kā vien tos pieņemt. Viss sports pagaidām turas uz šiem dolburiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-05-09 16:45, pirms 11 gadiem
pirmkārt, tas, ka ātrie kredīti sponsorē visu pēc kārtas, parāda tikai to, cik ļoti daudz naudiņas nogrābuši no nabaga izmisušās tautas. skumji...
otrkārt, nav jau tā, ka baigi visi uzņēmumi tikai dod sportam un ir superīgi ziedotāji, jo par sporta sponsorēšanu tie pretī saņem smukus nodokļu atvieglojumus.

     [+] [-]

, 2013-05-09 17:40, pirms 11 gadiem
SMSCredit komanda hokejā, SMSCredit sponsors VEFam, SMSCredit virslīga, SMSCredit MX Moduls motokrosā, SMSCredit BMX, SMSCredit futbolā Metta/LU, SMSCredit pludmales volejbolā un tā varētu turpināt!