Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Skujiņš: "Mērķis turpmākajā sacīkstē? Kalnos iespējami ilgi palīdzēt Baukem"

Skujiņš: "Mērķis turpmākajā sacīkstē? Kalnos iespējami ilgi palīdzēt Baukem"
Toms Skujiņš (no kreisās) un Bauke Mollema "Tour de France" komandu braucienā
Foto: Reuters/Scanpix

Latviešu riteņbraucējs Toms Skujiņš kā savu mērķi atlikušajā "Tour de France" velobraucienā izvirzījis kalnu posmos maksimāli ilgi noturēties līdzās "Trek - Segafredo" komandas līderim Baukem Mollemam, lai varētu viņam palīdzēt, intervijā Sportacentrs.com teica riteņbraucējs.

Pagājušajā trešdienā Skujiņš piedalījās "Tour de France" piektā posma centrālajā atrāvienā, tā otrajā daļā sākot cīņu par kalnu ieskaites punktiem un noslēgumā tiekot pie Kalnu karaļa krekliņa. Šo kreklu Skujiņš saglabājis arī līdz pirmajai velobrauciena brīvdienai, kas ir šodien, tomēr jau otrdien sāksies smagākie sacensību etapi un paredzams, ka rīt par Kalnu karaļa ieskaites līderi kļūs kāds cits velobraucējs.

"Esmu ļoti apmierināts ar pirmajām deviņām dienām, nebiju domājis, ka tās būs tik veiksmīgas. Vakar komanda guva uzvaru posmā, bet man bijušas jau piecas dienas Kalna karaļa kreklā. Tāpat daudz laika nav pazaudējis mūsu komandas līderis Bauke Mollema," pirmajā sacensību brīvdienā teica Skujiņš. "Šodien no rīta izbraucām nelielu treniņu, uzbraucot kalnā, tad mums sekoja nelielas intervijas, kā arī mēģinām paskatīties, kas jauns šajā laikā noticis pasaulē."

Skujiņš atrāvienā devās pirmā paugurainā posma pašā sākumā. "Jau pirms sacensībām cerēju, ka komanda šajā posmā dos zaļo gaismu un varēšu pamēģināt. Iepriekšējā vakarā direktors teica, ka, ja vēlos, varu iesaistīties atrāvienā un parādīt, ko spēju. Diemžēl pārāk tālu neizdevās aizbraukt, jo cerēju pacīnīties varbūt pat par posma uzvaru. Savukārt brauciena otrajā daļā sāku domāt par kalnu punktiem."

Skujiņš pauž, ka pirms posma nebija plānojis cīnīties par uzvaru starpfinišos, bet vēlāk sāka realizēt šādu ideju. Tagad sportists katru dienu kāpj uz goda pjedestāla, saņem lielāku uzmanību no medijiem, kā arī katru posmu sāk no pirmās starta rindas. "Katru dienu jāatrod kāda dāma, kurai atdot uz pjedestāla saņemtās puķes, tomēr līdz šim problēmas nav bijušas - mūsu komandā ir dāmas, kā arī vakar mana māsa bija atbraukusi un tad iedevu viņai."

Sestdien Skujiņš iekļuva kritienā, bet pēc tā internetā izplatījās video, kurā bija redzams, ka tikko paceltajam latvieša velosipēdam pilnā ātrumā griežas aizmugurējā riepa. Atbildot uz jautājumu par to, Skujiņš nedaudz aizsvilās. "Video nav pilnīgs. Ir arī otrs video, kurā var redzēt, ka pirms tam mēģinu uzlikt ķēdi. Varu visiem, kas netic, pateikt, ka tagad katru dienu, kad esmu uz pjedestāla, mans ritenis tiek pārbaudīts."

"Nākamajos trijos jāpalīdz Baukem iegūt pāris sekundes, varbūt pat minūtes pār citiem sportistiem," Skujiņš pauda par mērķiem pirmajos trijos velobrauciena kalnu etapos. "Uzvara kopvērtējumā būtu lieliska, bet tas nebūs tik viegli - ja dabūsim viņu uz pjedestāla, jau būtu liels sasniegums. Tas arī ir mans mērķis atlikušajā velobraucienā - ja pierādīšu komandai, ka spēju palīdzēt katrā kalnu posmā, tas man būs liels sasniegums. Galvenais ir katrā posmā pēc iespējas ilgāk noturēties blakus Baukem."

Kopvērtējuma līderis pēc deviņiem etapiem ir beļģis Gregs van Avermāts, kurš gan par augstām vietām kopvērtējumā necīnīsies. No tiem, kuri, visticamāk, iesaistīsies galvenajā cīņā, pašlaik visaugstāk ir Luksemburgas sportists Bobs Jungelss, kamēr Mollema ir 14. vietā kopējā ieskaitē, Jungelsam zaudējot 68 sekundes.

Šī gada “Tour de France” velobrauciena posmi atrodas tikai Francijas teritorijā, finišējot 29. jūlijā Elizejas laukos, Parīzē. Kopumā tūrē iekļauts 21 etaps, no kuriem seši būs kalnu posmi, astoņi sprinta etapi, pa vienam individuālajam un komandu braucienam. Pārējie posmi būs pauguraini. Tajos iespējams kā grupas finiša spurts, tā arī uzvarētāja noskaidrošana no atrāviena. Kopējā distance, ko sportisti pievarēs šī gada “Tour de France, būs 3229 kilometri.


, 2018-07-16 19:24, pirms 6 gadiem
Molema pie lielas veiksmes sešinieks . Toma žēl ka ar šādu figņu jānodarbojas
, 2018-07-16 21:25, pirms 6 gadiem
Varbūt Toms nestāsta visu, vai arī sacensību laikā, pie laba scenārija tomēr komanda dod atļauju cīnīties par kalna karaļa titulu. Vieglāk jau pateikt konkurentiem , ka nav ko uzmanīties bet sacensībās, šos pārsteigt.
, 2018-07-16 21:49, pirms 6 gadiem
tie kas seko velo sportam,grandtūrēm tie saprot ka tie 6 puntki ir spļāviens okeānā salīdzinājumam ar kalnu posmos iegūstajamiem punktiem.Tomam izklaide beigusies sācies darbs.Iespēja tiekties pēc kautkā parādisies tad ja Molema pazaudēs cerības uz top 6.Nākamie 3 posmi visu izšķirs,ja sāks atpalikt sāks iet pēc cita scenārija,proti cīuņu par posmiem.
, 2018-07-16 23:15, pirms 6 gadiem
andzis rakstīja: Varbūt Toms nestāsta visu, vai arī sacensību laikā, pie laba scenārija tomēr komanda dod atļauju cīnīties par kalna karaļa titulu. Vieglāk jau pateikt konkurentiem , ka nav ko uzmanīties bet sacensībās, šos pārsteigt.
Atļaut jau var ,taču visi viņa konkurenti ir klases divas labāki par Tomu kalnos
, 2018-07-17 02:10, pirms 6 gadiem
Вы бросите курить навечно за одну ночь, если воспользуетесь этим советским методом https://elbo.in/vdoh Не прикладывая никаких волевых усилий я просто забыл о сигаретах и не курю 2 года, а курил 16 лет!
, 2018-07-17 09:09, pirms 6 gadiem
šis man reāli tracina riteņbraukšanā... Kāds palīdzēt? Ja es savu bērnu gribētu trenēt riteņbraukšanā, man nebūtu pa prātam, ka viņam jāpalīdz kaut kādam tur roberto palīdzēt nokļūt līdz finišam. Es ieguldu savu naudu, laiku sava bērna attīstībā, bet nē - pie pakaļas, jāpalīdz roberto. Es saprotu, ka tāda ir politika utml... Bet cik nav redzēts, ka ļoti spējīgi braucēji (daudz talantīgāki) palīdz nokļūt līdz finišam kaut kādam itāļu vai spāņu "spīdeklim".. Neatbalstu šādu nesportu
, 2018-07-17 10:25, pirms 6 gadiem
.............. rakstīja: šis man reāli tracina riteņbraukšanā... Kāds palīdzēt? Ja es savu bērnu gribētu trenēt riteņbraukšanā, man nebūtu pa prātam, ka viņam jāpalīdz kaut kādam tur roberto palīdzēt nokļūt līdz finišam. Es ieguldu savu naudu, laiku sava bērna attīstībā, bet nē - pie pakaļas, jāpalīdz roberto. Es saprotu, ka tāda ir politika utml... Bet cik nav redzēts, ka ļoti spējīgi braucēji (daudz talantīgāki) palīdz nokļūt līdz finišam kaut kādam itāļu vai spāņu "spīdeklim".. Neatbalstu šādu nesportu
Es nesaprotu, kāpēc tūres laikā vienmēr visādi dunduki lien ārā un mēģina komentēt velo, kaut gan galīgi nerubī riteņbraukšanā. Tici vai nē, bet tapat kā futbols vai hokejs, riteņbraukšanā ir komandu sporta veids. Arī futbolā, piemēram, ir aizsargi un vārtsargi, kas nesit iekšā vārtus. Futbolā, basitī vēl ir vēl saspēles vadītāji. Šobrīd Toms ir Luka Modričs. Viņš paspē visur - gan uzbrucējiem palīdzēt (lasi-Mollema un Degenkolb), ūdeni pievest biedriem un arī pats ir ļoti pamanāms, pievērš uzmanību komandu sponsoriem (par ko komanda bez šaubām ir ļoti priecīga) un taisa LV riteņbraukšanas vēsturi. Ja viņš turpmāk pilnībā koncentrēsies komandas interesēm, tā ir vienīga iespēja, kā komanda var gūt panākumus kopvērtējumā. Bet punkti ir vajadzīgi, jo nākamgad par vienu komandu ProTūrē būs mazāk. Pēc diviem gadiem vēl par vienu. Jāgūst punkti, jācīnās, jo īpaši GT kopvērtējumos. Bet futbolā vārtsargs nekad nekļūst par uzbrucēju. Bet riteņbraukšanā dažreiz tiek dota iespēja un Toms lieliski prot izmantot savās iespējas.
, 2018-07-17 11:44, pirms 6 gadiem
buzz rakstīja: Es nesaprotu, kāpēc tūres laikā vienmēr visādi dunduki lien ārā un mēģina komentēt velo, kaut gan galīgi nerubī riteņbraukšanā. Tici vai nē, bet tapat kā futbols vai hokejs, riteņbraukšanā ir komandu sporta veids. Arī futbolā, piemēram, ir aizsargi un vārtsargi, kas nesit iekšā vārtus. Futbolā, basitī vēl ir vēl saspēles vadītāji. Šobrīd Toms ir Luka Modričs. Viņš paspē visur - gan uzbrucējiem palīdzēt (lasi-Mollema un Degenkolb), ūdeni pievest biedriem un arī pats ir ļoti pamanāms, pievērš uzmanību komandu sponsoriem (par ko komanda bez šaubām ir ļoti priecīga) un taisa LV riteņbraukšanas vēsturi. Ja viņš turpmāk pilnībā koncentrēsies komandas interesēm, tā ir vienīga iespēja, kā komanda var gūt panākumus kopvērtējumā. Bet punkti ir vajadzīgi, jo nākamgad par vienu komandu ProTūrē būs mazāk. Pēc diviem gadiem vēl par vienu. Jāgūst punkti, jācīnās, jo īpaši GT kopvērtējumos. Bet futbolā vārtsargs nekad nekļūst par uzbrucēju. Bet riteņbraukšanā dažreiz tiek dota iespēja un Toms lieliski prot izmantot savās iespējas.
Lielu sporta pasākumu laiks ir ideāla iespēja iepazīstināt citus ar attiecīgo sporta veidu. Ieskaitot cilvēkus, kas par to zina maz vai kam ir kaut kādi stereotipi. Vai cilvēks labāk izpratīs (un gribēs izprast) sporta veidu, ja par citiem pašsaprotamu lietu nezināšanu tiek nosaukts par "dunduku" vai vēl sliktāk?

Jā, es arī pazīstu cilvēkus, kam nepatīk šī riteņbraukšanas specifika - lielais uzsvars uz komandas darbu un lomu sadalījumu. Varbūt nekad nepatiks un nesapratīs. Lai tā būtu - tāpēc jau ir tik dažādi sporta veidi, kam sekot un ar ko aizrauties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-17 13:01, pirms 6 gadiem
buzz rakstīja: Es nesaprotu, kāpēc tūres laikā vienmēr visādi dunduki lien ārā un mēģina komentēt velo, kaut gan galīgi nerubī riteņbraukšanā. Tici vai nē, bet tapat kā futbols vai hokejs, riteņbraukšanā ir komandu sporta veids. Arī futbolā, piemēram, ir aizsargi un vārtsargi, kas nesit iekšā vārtus. Futbolā, basitī vēl ir vēl saspēles vadītāji. Šobrīd Toms ir Luka Modričs. Viņš paspē visur - gan uzbrucējiem palīdzēt (lasi-Mollema un Degenkolb), ūdeni pievest biedriem un arī pats ir ļoti pamanāms, pievērš uzmanību komandu sponsoriem (par ko komanda bez šaubām ir ļoti priecīga) un taisa LV riteņbraukšanas vēsturi. Ja viņš turpmāk pilnībā koncentrēsies komandas interesēm, tā ir vienīga iespēja, kā komanda var gūt panākumus kopvērtējumā. Bet punkti ir vajadzīgi, jo nākamgad par vienu komandu ProTūrē būs mazāk. Pēc diviem gadiem vēl par vienu. Jāgūst punkti, jācīnās, jo īpaši GT kopvērtējumos. Bet futbolā vārtsargs nekad nekļūst par uzbrucēju. Bet riteņbraukšanā dažreiz tiek dota iespēja un Toms lieliski prot izmantot savās iespējas.
normāli.. kaut kāds perdelis nosauc mani par dunduku smiekli nāk...
nesalīdzini p*mpi ar pirkstu. Ne jau, piemēram, futbolā visu nosaka tikai tas, kurš sit vārtus. Šāda situācijas nonivelēšana norāda, ka vai nu pats daudz neko nesaproti, vai nu kaut kas uztverē aizķēries, bet ne man par to tagad spriest.

Es neesmu pret komandas sportu, pret komandas taktiku utml, bet man riebjas, ka visu izsaka nauda (formula 1, rallijs un kā izrādās arī riteņbraukšana). Izstāstīšu atgadījumu - man paziņam dēls brauc komandā un brauc labāk par "līderi". Tici man, tēvs nav apmierināts, ka visu naudu ir iegrūdis savā puikā un viņa atvase "pienes ūdeni" kaut kādam par viņu objektīvi sliktākam un līdz ar to ne pjedestāls ne arī naudiski liels kontrakts nespīd. Kādēļ sliktākam? Vienā posmā tam zēnam apnika stumt to "līderi" pa pēdējām vietām un viņš aizskrēja, apdzina visus, arī līdergrupu un finišēja pirmajā vietā. Protams, no komandas viņu uzreiz izmeta... Tu man pasaki, kur šeit ir sports? Zēns pierādīja, ka var, bet redzi sistēma tādus nepieņem... Mans vienīgais secinājums šajā situācijā - visu nosaka piķis nevis talants... Vai tā nav?
, 2018-07-17 13:51, pirms 6 gadiem
.............. rakstīja: normāli.. kaut kāds perdelis nosauc mani par dunduku smiekli nāk...
nesalīdzini p*mpi ar pirkstu. Ne jau, piemēram, futbolā visu nosaka tikai tas, kurš sit vārtus. Šāda situācijas nonivelēšana norāda, ka vai nu pats daudz neko nesaproti, vai nu kaut kas uztverē aizķēries, bet ne man par to tagad spriest.

Es neesmu pret komandas sportu, pret komandas taktiku utml, bet man riebjas, ka visu izsaka nauda (formula 1, rallijs un kā izrādās arī riteņbraukšana). Izstāstīšu atgadījumu - man paziņam dēls brauc komandā un brauc labāk par "līderi". Tici man, tēvs nav apmierināts, ka visu naudu ir iegrūdis savā puikā un viņa atvase "pienes ūdeni" kaut kādam par viņu objektīvi sliktākam un līdz ar to ne pjedestāls ne arī naudiski liels kontrakts nespīd. Kādēļ sliktākam? Vienā posmā tam zēnam apnika stumt to "līderi" pa pēdējām vietām un viņš aizskrēja, apdzina visus, arī līdergrupu un finišēja pirmajā vietā. Protams, no komandas viņu uzreiz izmeta... Tu man pasaki, kur šeit ir sports? Zēns pierādīja, ka var, bet redzi sistēma tādus nepieņem... Mans vienīgais secinājums šajā situācijā - visu nosaka piķis nevis talants... Vai tā nav?
Ok. Piķis tik tiešām nosaka visu. Gandrīz. Arī riteņbraukšanā, jo īpaši amatieros. Arī profos, tdf vienmēr dos wild card franču komandām. Bet tas ir normāli, diemžēl. Kas pasūta mūziku, tas arī lemj. Bet tomēr profos ir izņēmumi. Piemēram, Direct Energie. Vienmēr sastāvā gandrīz tikai vietējie. Šogad ne tikai vispār rosterā, bet arī tdf sastāvā ir igaunis. Igaunis! Ok igaunis, kurš sev jau uztaisīja vārdu un kurš francijā gandrīz kā savs. Ari ar Tomu ir līdzīga situācija. Jūs pamanījāt, ka amerikāņu komandā Trek tdf nav neviena ASV pārstāvja?! Bija plānots, ka tūrē brauks Stetina. Bet brauc Toms, par kuru gada sākumā neviens neprognozēja, ka viņš tiks sastāvā. Amerikāņi viņu uzskata par savējo. Viņš lieliski prot runāt amerikāņu mēlē, ir atklāts, asprātīgs. Amerikāni tādus mīl. Komanda ir ap 25 spēcīgiem džekiem un katrs grib tikt tūrē. Toms tikai ar saviem panākumiem nopelnīja sev vietu sastāvā. Pagaidām tikai vietu. Jo katram jau pirms gonkas ir atvēlēta savā loma komandā. Bet panākumi (kurus komanda nav gaidījusi) turpinās un, iespējams, viņam turpmāk vaitāk dos brīvību. Tikai tā, maziem soļiem uz priekšu var izsisties. Situācija, kuru tu aprakstīji nav godīga, ta ir tiesa. Bet ja puika tā turpinās viņam paveiksies. Es ticu. Pirms dažiem gadiem bija tāda situācija Baltkrievu kontinentālajā komandā. Komandas spēlējošais treneris izdomāja, ka viņam ir jāuzvar Baltkrievijas čempionātā. Jau pirms startā. Tā kā komandā brauc tikai baltkrievi visi piedalījās čempionātā , viņiem bija viegli izspēlēt taktiski, lai tā arī notiktu. Tomēr finišā viens džeks apspēlēja to treneri. Viņu patrieca no komandas ar skandālu. Džeks aprakstīja šo situāciju tviterī. Tviterī, Kārl! Un ja pēc nedēļas Hinkepijs paņēma viņu sava komandā. Un ir laimīgs brauc šajā komandā arī šobrīd. Andrejs Krasiļnikovs viņu sauc, brauc kopā ar mūsu Andžu. Lai tas puika tā arī turpina. Agri vai vēlu kas viņu pamanīs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-17 14:09, pirms 6 gadiem
.............. rakstīja: normāli.. kaut kāds perdelis nosauc mani par dunduku smiekli nāk...
nesalīdzini p*mpi ar pirkstu. Ne jau, piemēram, futbolā visu nosaka tikai tas, kurš sit vārtus. Šāda situācijas nonivelēšana norāda, ka vai nu pats daudz neko nesaproti, vai nu kaut kas uztverē aizķēries, bet ne man par to tagad spriest.

Es neesmu pret komandas sportu, pret komandas taktiku utml, bet man riebjas, ka visu izsaka nauda (formula 1, rallijs un kā izrādās arī riteņbraukšana). Izstāstīšu atgadījumu - man paziņam dēls brauc komandā un brauc labāk par "līderi". Tici man, tēvs nav apmierināts, ka visu naudu ir iegrūdis savā puikā un viņa atvase "pienes ūdeni" kaut kādam par viņu objektīvi sliktākam un līdz ar to ne pjedestāls ne arī naudiski liels kontrakts nespīd. Kādēļ sliktākam? Vienā posmā tam zēnam apnika stumt to "līderi" pa pēdējām vietām un viņš aizskrēja, apdzina visus, arī līdergrupu un finišēja pirmajā vietā. Protams, no komandas viņu uzreiz izmeta... Tu man pasaki, kur šeit ir sports? Zēns pierādīja, ka var, bet redzi sistēma tādus nepieņem... Mans vienīgais secinājums šajā situācijā - visu nosaka piķis nevis talants... Vai tā nav?
Es piekrītu... Tas pats, kas ar F1... Šlēgelmilhs sitās sitās un nekas tā arī nesanāca... Lai gan viņš bija krietni talantīgāks, piemēram, ar to pašu ķīnieti (kkāds Pings vai tml) ar kuru vienu brīdi brauca vienā komandā... Haralds šo izmasēja vienos vārtos tajā gadā, bet pēc tam tālāk tika tieši Pings... Kur te ir kkas godīgs? Nebrīnos, ka kaut kas līdzīgs ir arī riteņbraukšanā. Varam cerēt tikai uz to, ka šādās lielajās komandās tomēr valda citi likumi un ar savu komandas darbu un ātrumu vari tomēr kaut kur izsisties... Bet gan jau tomēr kaut kāds spānis skaitās vērtīgāks par kaut kādu nepazīstamu latvieti.
, 2018-07-17 14:12, pirms 6 gadiem
buzz rakstīja: Es nesaprotu, kāpēc tūres laikā vienmēr visādi dunduki lien ārā un mēģina komentēt velo, kaut gan galīgi nerubī riteņbraukšanā. Tici vai nē, bet tapat kā futbols vai hokejs, riteņbraukšanā ir komandu sporta veids. Arī futbolā, piemēram, ir aizsargi un vārtsargi, kas nesit iekšā vārtus. Futbolā, basitī vēl ir vēl saspēles vadītāji. Šobrīd Toms ir Luka Modričs. Viņš paspē visur - gan uzbrucējiem palīdzēt (lasi-Mollema un Degenkolb), ūdeni pievest biedriem un arī pats ir ļoti pamanāms, pievērš uzmanību komandu sponsoriem (par ko komanda bez šaubām ir ļoti priecīga) un taisa LV riteņbraukšanas vēsturi. Ja viņš turpmāk pilnībā koncentrēsies komandas interesēm, tā ir vienīga iespēja, kā komanda var gūt panākumus kopvērtējumā. Bet punkti ir vajadzīgi, jo nākamgad par vienu komandu ProTūrē būs mazāk. Pēc diviem gadiem vēl par vienu. Jāgūst punkti, jācīnās, jo īpaši GT kopvērtējumos. Bet futbolā vārtsargs nekad nekļūst par uzbrucēju. Bet riteņbraukšanā dažreiz tiek dota iespēja un Toms lieliski prot izmantot savās iespējas.
Tomam iespēja vinnēt TdF kopvērtējumā ir tāda pati kā Latvijai PK futbolā
, 2018-07-17 14:25, pirms 6 gadiem
SteveDavis rakstīja: Tomam iespēja vinnēt TdF kopvērtējumā ir tāda pati kā Latvijai PK futbolā
Neviens jau nerunā par tdf. Bet par kļūšanu par komandas līderi kādā no klasikām piemēram. Būtu jauki. Vai vienkārši, lai komandā viņam būtu nosacīta brīvība un respekts, a-la Tom DeGendt no Lotto. Ja jūti, ka šis posms tev piestāv, lūdzu, brauc atrāvienā. Mēģini uzvarēt posmā. Arī būtu vareni!
, 2018-07-17 14:31, pirms 6 gadiem
buzz rakstīja: Neviens jau nerunā par tdf. Bet par kļūšanu par komandas līderi kādā no klasikām piemēram. Būtu jauki. Vai vienkārši, lai komandā viņam būtu nosacīta brīvība un respekts, a-la Tom DeGendt no Lotto. Ja jūti, ka šis posms tev piestāv, lūdzu, brauc atrāvienā. Mēģini uzvarēt posmā. Arī būtu vareni!
Tā kā Voklers ?Jā tas ir pilnīgi reāli ,specilizācija atbilst . De Gents tomēr ir labāks kalnainākos etapos ,man piemēram nav pārliecības par Toma spējām braukt Hors un 1. kategorijas kalnus
, 2018-07-17 15:02, pirms 6 gadiem
Ivijis rakstīja: Es piekrītu... Tas pats, kas ar F1... Šlēgelmilhs sitās sitās un nekas tā arī nesanāca... Lai gan viņš bija krietni talantīgāks, piemēram, ar to pašu ķīnieti (kkāds Pings vai tml) ar kuru vienu brīdi brauca vienā komandā... Haralds šo izmasēja vienos vārtos tajā gadā, bet pēc tam tālāk tika tieši Pings... Kur te ir kkas godīgs? Nebrīnos, ka kaut kas līdzīgs ir arī riteņbraukšanā. Varam cerēt tikai uz to, ka šādās lielajās komandās tomēr valda citi likumi un ar savu komandas darbu un ātrumu vari tomēr kaut kur izsisties... Bet gan jau tomēr kaut kāds spānis skaitās vērtīgāks par kaut kādu nepazīstamu latvieti.
Profesionālam sportam ir tikai 1 mērķis - nopelnīt pēc iespējas vairāk naudas īpašniekam (pie tam gan tieši gan pastarpināti caur reklāmu). Pārējais viss ir tikai tam pakārtots. Tā darbojas NBA, NHL, F1, profesionālais bokss utt. Arī riteņbraukšana.
Ja to nevar pieņemt var jau skatīties kaut kādus maratonus, kur stiprākais tik nopērk kedas un visus vinnē.
, 2018-07-17 15:07, pirms 6 gadiem
SteveDavis rakstīja: Tā kā Voklers ?Jā tas ir pilnīgi reāli ,specilizācija atbilst . De Gents tomēr ir labāks kalnainākos etapos ,man piemēram nav pārliecības par Toma spējām braukt Hors un 1. kategorijas kalnus
Šis gan - ar viņa parametriem grūti tā vienkārši pateikt, cik labi veiksies grūtajos kāpumos - labi, ka viegli sekot līdzi, jo līdz šī posma finišam joprojām būs punktotais krekliņš un titros (vai tdf racecenter) uzrādīs, ja konkrētajā grupiņā būs atrodams.
, 2018-07-17 15:14, pirms 6 gadiem
elmurcis rakstīja: Šis gan - ar viņa parametriem grūti tā vienkārši pateikt, cik labi veiksies grūtajos kāpumos - labi, ka viegli sekot līdzi, jo līdz šī posma finišam joprojām būs punktotais krekliņš un titros (vai tdf racecenter) uzrādīs, ja konkrētajā grupiņā būs atrodams.
Šaja etapa gan to pateikt ,nebūs iespējams jo būs jāstrāda uz to luni ((((
, 2018-07-17 16:31, pirms 6 gadiem
Вы бросите курить навечно за одну ночь, если воспользуетесь этим советским методом https://elbo.in/vdoh Не прикладывая никаких волевых усилий я просто забыл о сигаретах и не курю 2 года, а курил 16 лет!
Emīls Liepiņš (vidū). Foto: LRF

Liepiņš ierindojas 134. vietā "Tour de Romandie" otrajā posmā

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš ceturtdien ieņēma 134. vietu UCI Pasaules tūrē iekļautā daudzdienu velobrauciena "Tour de Romandie" otrajā posmā.
Emīls Liepiņš. Foto: LRF

Liepiņam 95. vieta Romandijas velobrauciena pirmajā posmā

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš trešdien ierindojās 95. pozīcijā UCI Pasaules tūrē iekļautā daudzdienu velobrauciena "Tour de Romandie" pirmajā posmā.
Ģ.Harkins un O.J.Skrapcis uz pjedestāla. Foto: LRF.

Latvijas riteņbraucējiem panākumi Lietuvā un pieredze Beļģijā

Olivers Jēkabs Skrapcis un Ģirts Harkins izcīnījuši godalgas Lietuvā notiekošajās valsts mēroga šosejas riteņbraukšanas sacensībās. Tikmēr Kate Ketrīna Skujiņa Beļģijā finišēja 54. vietā prestižās “Gent – Wevelgem” U17 grupas velobraucienā.