Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Skujiņam un "Trek-Segafredo" 18. vieta "Tour de France" komandu braucienā

Skujiņam un "Trek-Segafredo" 18. vieta "Tour de France" komandu braucienā
"Trek-Segafredo" riteņbraucēji "Tour de France" komandu braucienā. Foto: EPA/Scanpix

LETA. Latvijas šosejas riteņbraucējs Toms Skujiņš un profesionālā vienība "Trek-Segafredo" svētdien Briselē ieņēma 18.vietu "Tour de France" otrajā posmā, kura ietvaros notika komandu brauciens.

Komandu braucienā uzvaru svinēja "Jumbo-Visma" vienība, kas 27,6 kilometrus garo distanci veica 28 minūtēs un 57 sekundēs. Tikmēr 20 sekundes lēnāka bija "Ineos" vienība, kuras sastāvā ir pērnā gada čempions Džeraints Tomass, bet trešo vietu ieņēma "Deceuninck - Quick Step", kas bija vēl sekundi lēnāka.

Savukārt "Trek-Segafredo" uzvarētājiem zaudēja vienu minūti un 18 sekundes, kas deva 18.vietu 22 komandu vidū.

Sestdien par pirmā posma uzvarētāju kļuva nīderlandietis Mike Tēnisens no "Jumbo-Visma" komandas, kurš tādējādi saglabājis vadību kopvērtējumā. Tā kā "Jumbo-Visma" uzvarēja arī svētdien, viņa tuvākie sekotāji ir komandas biedri, kuri nīderlandietim zaudē desmit sekundes.

Tikmēr Skujiņš kopvērtējumā ieņemot septiņas minūtes un 46 sekundes, kas dod 176.vietu. Pirmajā posmā latvietis cīnījās ar vēdera problēmām, kā rezultātā ieņēma 165.vietu.

Šogad "Tour de France" velobrauciens norisinās jau 106.reizi. Sacensības 21 posma garumā tiks noslēgtas 28.jūlijā. Šīs būs kalnainākais "Tour de France" tā pastāvēšanas vēsturē. Dalībniekiem būs jāšķērso 30 kategorizētie kāpumi, bet piecu posmu finiši būs jāveic kalnos, no kuriem trīs būs augstāki par 2000 metriem virs jūras līmeņa.

Šī gada Latvijas čempions grupas braucienā Skujiņš prestižajā velobraucienā piedalās otro gadu pēc kārtas. Pērn viņš debitēja Francijas tūrē, kurā no piektā līdz devītajam posma bija līderis kalnu karaļa ieskaitē. Augstāko vietu Skujiņš izcīnīja 15.posmā, kurā finišēja piektais, bet noslēgumā kopvērtējumā latvietis bija 82.pozīcijā.

Pērn par uzvarētāju tika kronēts brits Džeraints Tomass.


, 2019-07-07 19:22, pirms 5 gadiem
Žopa Trek Segafredo
Kopvērtējumā pimajā dienā zaudēt 1:18 😱
, 2019-07-07 21:46, pirms 5 gadiem
pilseta rakstīja: Žopa Trek Segafredo
Kopvērtējumā pimajā dienā zaudēt 1:18 😱
Nav arī sprintera komandā. Čikone gan jau izšaus kalnos. lai Tomašūns ģorgājas brīvā režīmā, varbūt sanāk. Neticu ka Molemā būs pielicis mēneša laikā un spēs konkurēt GC.
, 2019-07-07 22:17, pirms 5 gadiem
nicks rakstīja: Nav arī sprintera komandā. Čikone gan jau izšaus kalnos. lai Tomašūns ģorgājas brīvā režīmā, varbūt sanāk. Neticu ka Molemā būs pielicis mēneša laikā un spēs konkurēt GC.
Komandas kapteinis ir Ports
, 2019-07-07 23:24, pirms 5 gadiem
Jau tagad skaidrs ka gan Ports,gan Molema meklēs iespēju paņemt etapu.tāpat sava šance bus Skujiņam un Čikonem,visticamāk bus atrāvieni ar 2 trek komandas pārstāvju dalību tajos,rīt piemēram posms kurš piemērots Jesperam Steijvenam
Emīls Liepiņš. Foto: LRF

Liepiņam 123. vieta Romandijas velobrauciena individuālajā braucienā

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš piektdien ieņēma 123. vietu UCI Pasaules tūrē iekļautā daudzdienu velobrauciena "Tour de Romandie" trešajā posmā, kurā sportisti sacentās individuālajā braucienā.
Veronika Monika Stūriška
Foto: Nico van Dartel

Latvijas dāmas nedēļas nogalē ASV noslēgs UCI Pasaules kausa sezonu BMX

Sestdien un svētdien ASV esošajā Tulsas BMX centrā ar piektā un sestā posma sacensībām noslēgsies UCI Pasaules kausa sezona BMX superkrosā. Latviju sacensībās pārstāvēs “Silvas ziķeru” kluba sportistes – Veronika Monika Stūriška un Vineta Pētersone.
Kristiāns Belohvoščiks
Foto: LDSF.lt

Belohvoščiks izcīna 20. vietu ''Liberazione'' velobraucienā Itālijā

Latvijas U23 izlases šosejas riteņbraucējs Kristiāns Belohvoščiks (“Monaco Team”) ceturtdien Itālijā finišēja 20. vietā UCI 2. kategorijas viendienu sacensībās “Gran Premio della Liberazione” sportistiem līdz 23 gadu vecumam. Renāts Štāls debijas sacensībās “Onec” komandā finišu nesasniedza.