Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Markss

Štrombergam otrā uzvara Eiropas čempionāta posmā

Štrombergam otrā uzvara Eiropas čempionāta posmā
Štrombergs un Treimanis lieliski uzsākuši jauno Eiropas BMX čempionātu sezonu.
Foto:vecbmx.com

Svētdienas vakarā Eiropas čempionāta otrajā posmā Francijā uzvaru elites grupā izcīnījis divkārtējais olimpiskais čempions Māris Štrombergs, bet tāpat kā pirmajā posmā trešajā vietā ierindojās Edžus Treimanis. Finālā iekļuva arī Toms Mankuss un Rihards Veide, kuriem šoreiz attiecīgi piektā un sestā vieta.

Lieliski jauno Eiropas BMX čempionātu sezonu iesākuši Latvijas sportisti. Pirmajā posmā sestdien elites grupā pirmo reizi Latvijas BMX vēsturē finālā iekļuva uzreiz četri latvieši. Uzvaru svinēja titulētais Māris Štrombergs, bet trešajā vietā ierindojās pērnās sezonas Eiropas čempions Edžus Treimanis. Uzreiz aiz goda pjedestāla sestdien palika saldinieks Toms Mankuss, bet olimpietis Rihards Veide finišēja septītajā pozīcijā.

Svētdien turpat Francijā norisinājās Eiropas čempionāta otrais posms. Ja no rīta sacentās jaunāko grupu braucēji, tad vakarpusē savas cīņas uzsāka junioru un elites grupu dalībnieki. Lieliski elites grupā vīriem turpināja startēt Latvijas sportisti. Tāpat kā vakar, arī šoreiz, finālā iekļuva Māris Štrombergs, Edžus Treimanis, Toms Mankuss un Rihards Veide.

Demonstrējot lielisku sniegumu, par uzvarētāju otro posmu pēc kārtas kļuva divkārtējais olimpiskais čempions Štrombergs, bet Edžus Treimanis ierindojās trešajā vietā. Toms Mankuss sīvā cīņā finišēja piektais, bet Rihards Veide ieņēma sesto vietu.

Informāciju sagatavoja:
Toms Markss
Latvijas Riteņbraukšanas federācijas preses sekretārs


, 2013-04-07 21:09, pirms 11 gadiem
cepuri nost prieks par musu caliem hokejistiem vajadzetu macities no viniem par cinassparu
, 2013-04-07 21:11, pirms 11 gadiem
divas dienas pec kartas nostartet tik auksta limeni
, 2013-04-07 21:12, pirms 11 gadiem
vienigais zel ka Stronbergam neveicas amerika
, 2013-04-07 21:54, pirms 11 gadiem
skatījos tiešraidē, nu francūzis pēdējā līkumā jau riktīgi izkantēja Māri un aizgāja kā pirmais, bet Māris brīnumainā veidā pēdējā taisnē tomēr pamanījās apsteigt francūzi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-04-07 23:02, pirms 11 gadiem
placis rakstīja: skatījos tiešraidē, nu francūzis pēdējā līkumā jau riktīgi izkantēja Māri un aizgāja kā pirmais, bet Māris brīnumainā veidā pēdējā taisnē tomēr pamanījās apsteigt francūzi.
kas pa francūzi Daudet ?
, 2013-04-07 23:47, pirms 11 gadiem
Quentin Caleruoin, laikam ta vinu sauca, tas kas vakar bija otrais, tas meginaja izkantet. Marim nesanaca 3 taisne, jo bija liels vejs un likas jau ka uzvara rokaa.. Jebkura gadijuma, jauzteic francuzis par cinassparu un Maris par to ka speja lidz finisham atgut zaudeto poziciju
Veronika Monika Stūriška
Foto: Nico van Dartel

Latvijas dāmas nedēļas nogalē ASV noslēgs UCI Pasaules kausa sezonu BMX

Sestdien un svētdien ASV esošajā Tulsas BMX centrā ar piektā un sestā posma sacensībām noslēgsies UCI Pasaules kausa sezona BMX superkrosā. Latviju sacensībās pārstāvēs “Silvas ziķeru” kluba sportistes – Veronika Monika Stūriška un Vineta Pētersone.
Kristiāns Belohvoščiks
Foto: LDSF.lt

Belohvoščiks izcīna 20. vietu ''Liberazione'' velobraucienā Itālijā

Latvijas U23 izlases šosejas riteņbraucējs Kristiāns Belohvoščiks (“Monaco Team”) ceturtdien Itālijā finišēja 20. vietā UCI 2. kategorijas viendienu sacensībās “Gran Premio della Liberazione” sportistiem līdz 23 gadu vecumam. Renāts Štāls debijas sacensībās “Onec” komandā finišu nesasniedza.
Emīls Liepiņš (vidū). Foto: LRF

Liepiņš ierindojas 134. vietā "Tour de Romandie" otrajā posmā

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš ceturtdien ieņēma 134. vietu UCI Pasaules tūrē iekļautā daudzdienu velobrauciena "Tour de Romandie" otrajā posmā.