Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1588, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Izsludināta pieteikšanās Liepājas čempionātam florbolā

Sākusies komandu pieteikšanās Liepājas pilsētas čempionātam florbolā. Pieteikumi tiks pieņemti līdz 27. martam, turnīra atklāšanas spēle paredzēta 7. aprīlī.

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šopavasar čempionāts norisināsies iekš Liepājas Olimpiskā centra manēžā, kas visiem turnīra dalībniekiem un skatītājiem noteikti sagādās daudz patīkamāku gaisotni. Jaunums ir arī tas, ka šogad katra komanda drīkstēs pieteikt trīs ELVI florbola līgas vīriešiem spēlētājus, kuri tajā spēlējuši 2017./2018.gada sezonā.

Čempionāts tiks aizvadīts divās divīzijās - A un B. Komandas, kurām ir lielas ambīcijas un pārliecība par savām prasmēm, aicinātas pieteikties A divīzijā, bet tās vienības, kuru primārais mērķis būs sportiskā un azartiskā gaisotnē pavadīt savas brīvdienas, laipni lūgtas pieteikties B divīzijā. Komandas savu dalību čempionātā var pieteikt līdz 27. martam, ieteikums to darīt savlaicīgi, jo vietu skaits turnīrā ir ierobežots.

Ar Liepājas pilsētas florbola čempionāta nolikumu iespējams iepazīties: ŠEIT

Pieteikuma anketa: ŠEIT

Čempionāta rīkošanā piedalās Liepājas pilsētas domes Sporta pārvalde, FK "Kurši" un Latvijas Florbola savienība.


Egils Kalns realizēja izšķirošo pēcspēles metienu
Foto: HK Liepāja
18

Liepājā 17 gūtie vārti, "Rīga" fantastiski atspēlējas, taču zaudē bullīšos

Dienas vienīgajā “Optibet” hokeja līgas spēlē “Liepāja/Optibet” savā laukumā pārspēja hokeja skolu “Rīga” ar 9:8. Septiņus no deviņiem uzvarētāju vārtiem guva aizsargi, rezultatīvākais no viņiem bija Roberts Mamčics ar 2+1.
Kristaps Grebis pret "Ventspils"
Foto: Ģirts Ģertsons/F64
34

Grebis Kurzemes derbijā izrauj "Spartakam" patīkamu neizšķirtu

Ļoti tuvu Latvijas čempiontitulam "SynotTip" futbola Virslīgā nonācis Jūrmalas "Spartaks", kuru pēc šodien Kurzemes derbijā fiksētā neizšķirta 1:1 starp "Liepāju" un "Ventspils" vairs var apsteigt tikai RFS. "Liepāja" iedzinējos nokļuva pēc pendeles pirmā puslaika izskaņā, neizšķirtu 82. minūtē panāca Kristaps Grebis, bet pašās beigās Jānis Ikaunieks un Artūrs Karašausks neizmantoja izcilu iespēju izraut uzvaru.
Foto: Sandra Škutāne
2

Rīgas atklāto čempionātu atklās čempionu "Celtnieks" duelis pret "Jūrmalas Sportu"

Šodien Latvijas Handbola federācijas telpās notika Rīgas atklātā čempionāta apakšgrupu izloze. Tāpat izziņots spēļu kalendārs - čempionāts sāksies 30. augustā ar pašreizējo Rīgas čempionu "Celtnieks Rīga" dueli pret "Jūrmalas Sportu" Kauguros.