Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Anglijas izlases regbists Noulss nespēlēs divus mēnešus

Juris Miņins
Juris Miņins

Anglijas izlases regbists Noulss nespēlēs divus mēnešus
Džeks Noulss
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas izlases regbists Džeks Noulss, spēlējot valstsvienības sastāvā, ir guvis augšstilba muskuļa savainojumu, kā rezultātā viņam nedrīkst spēlēt aptuveni divus mēnešus.

Ir kļuvis zināms, ka Anglijas izlases aizsargs Džeks Noulss, pārstāvot savu nacionālo komandu, ir guvis augšstilba muskuļa savainojumu, kas viņam liegs spēlēt aptuveni astoņas nedēļas. Jāpiebilst, ka savainojumu viņš guva tieši treniņā, tamdēļ arī nepiedalījās spēlē pret Austrāliju, lai gan iepriekšējās cīņās, pret DĀR, Jaunzēlandi un Japānu, Noulss devās laukumā.

Jāsaka, ka šādas ziņas bažīgus ir darījušas Ekseteras "Chiefs" komandas trenerus, jo tieši šajā vienībā Noulss spēlē ikdienā. Ekseteras komandai priekšā ir vairākas svarīgas cīņas, jo šajā laikā, kad viens no komandas līderiem ārstēs savainojumu, viņiem būs jācīnās ar Londonas "Saracens", kuri ir viņu tiešie un arī vienīgie konkurenti par līderpozīcijām Premjerlīgā, kā arī jāaizvada divi mači Eiropas Čempionu kausā, tiekoties ar Glosteru.

Tiesa, komentējot šo ziņu, "Chiefs" treneri norādīja, ka vairāki līdz šim traumas guvušie regbisti, piemēram, Olijs Vūdbērns, Džonijs Hils un Lūks Kovans-Dikijs jau tuvākajā laikā varētu atgriezties ierindā.

Kā arī...

- Par "Barbarians" komandas kapteini ir nosaukts Vjats Krokets. "Barbarians" vienība, kurā šoreiz ir izteikti daudz DĀR regbistu, 1. decembrī cīnīsies ar Argentīnas izlasi un šis būs pēdējais 2018. gada augstākā līmeņa regbija mačs.

- Atgriežoties pie Anglijas regbija, nerimst runas pēc bijušā izlases spēlētāja Sema Burdžesa komentāriem par notikušo 2015. gada Pasaules kausa laikā. Viņš žurnālistiem ir izteicies, ka komandas vājajā sniegumā (Anglijas izlase kļuva par pirmo rīkotājvalsti, kas nespēja pārvarēt grupu turnīra kārtu) ir vainojama spēlētāju savtība un viņu egoisms. Pats Burdžess, kurš pēc neveiksmīgā turnīra atgriezās pie regbija-13 spēlēšanas, savu sniegumu raksturoja kā labu.

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/