Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Latvijas regbisti Eiropas Nāciju kausa izcīņu sāk ar zaudējumu Serbijai

Latvijas regbisti Eiropas Nāciju kausa izcīņu sāk ar zaudējumu Serbijai
Foto: Zigismunds Zālmanis, "Nikon"

Sestdien, 27. oktobrī, Belgradā Latvijas izlase uzsāka jauno Eiropas Nāciju kausa izcīņas ciklu ar spēli pret Serbiju, diemžēl atzīstot sāncenšu pārākumu ar 21:39 (7:22).

Mūsu valstsvienībai tas bija pirmais mačs jaunajā ciklā. Nākamsestdien, 3. novembrī, “Daugavas” stadionā pulksten 14.00 Latvija mērosies spēkiem ar Dāniju.

Spēlē pret Serbiju Latvijai ar piezemējumiem punktus guva Jānis Skuja, Māris Streikišs un Reinis Pepa, bet Mihails Tumins precīzi izpildīja visus trīs realizācijas sitienus.

Latvijas izlases treneris Juris Straume: Būtībā paši sev atnesām zaudējumu. Pirmajā puslaikā laukumā pūta stiprs vējš. Galvenais treneris teica, ka vairāk jāspēlē ar rokām, nevis ar kājām, tomēr laukuma spēlētāji priekšroku deva kājām. Sāncenši daudzos punktus sanesa uz mūsu kļūdu rēķina. Pirmā līnija nospēlēja labi, bet problēmas bija ar trīsceturtdaļniekiem.

Eiropas Nāciju kausa 2B divīzija

KomandaSpēlesUzvarasNeizšķirtiZaudējumiPunktiBonusa punktiPunkti kopā
Izraēla1100415
Serbija2101415
Andora1010202
Dānija1010202
Latvija1001000

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs


, 2012-10-27 18:40, pirms 12 gadiem
te nu tev bija!
Būs jau tomēr jāpiekrīt manam cīņas draugam (BULATOVIĆ Danilo) ka mana valsts ir švakāka par viņējo Veči!!!!!!!!!!!!!! - trenniņšs nav tikkai tad kad izlasi sasauc kopā bet pašam individuali jāpieliek sporta zalē un ārpus tā. (sevi jātestē izauksmē un jāmeklē vienmēr stiprāks pretinieks )
, 2012-10-27 19:02, pirms 12 gadiem
čābīgi, šī spēle tomēr bija jāpaņem ..
, 2012-10-27 20:26, pirms 12 gadiem
nezinu,kas ir Wingza,bet kā vinam taisnība. Liela daļa no regbijistiem nemaz nezina,kas tas ir individuali treniņi. Daži tur vispar nezina ,kas ir pacilāt dzelžus.
No kreisās: U.Strautmanis (preses konferences vadītājs), E.Šefanovskis, E>Kralliša, M.Rullis, E.Ščavinsks. Foto: Agnis Melderis.

RK "Livonia" regbisti ir "izsalkuši" un apņēmušies atgūt titulus

Viena no vadošā Baltijas regbija kluba “Livonia” visa līmeņa komandas pirms sezonas ir labi sagatavojušās, lai jau šajā sezonā papildinātu kluba kausu galeriju. Galvenais komandas mērķis – atgūt Latvijas čempionu “dēli” klasiskajā regbijā vīriešiem.

Rīt sāksies Latvijas čempionāts regbijā-15 vīriešiem, sestdien regbijā-7 sievietēm

Šajā nedēļas nogalē sāksies 2024. gada Latvijas čempionāts regbijā-15 vīriešiem un regbijā-7 sievietēm. Vīriešiem pirmā spēle paredzēta jau rīt, 26. aprīlī, Rīgas Tehniskās koledžas stadionā, bet turpat sestdien, 27. aprīlī, pirmo Latvijas čempionāta posmu aizvadīs sievietes.
Pirmo četru vietu ieguvējas. Foto: Juris Bērziņš Soms.

Latvijas čempionāta 1. posmā regbijā U16 jauniešiem godalgas izcīna Baldone, Eleja un "Livonia"

Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgas Tehniskās koledžas stadionā notikušajā Latvijas regbija čempionāta pirmajā posmā U16 jauniešiem pagājušā gada vicečempioni RK “Livonia/Rīga” spēlētāji izcīnīja trešo vietu, esot ļoti tuvu otrajai vietai, jo spraigā cīņā ar divu punktu starpību piekāpās pagājušā gada čempioniem Elejai. Par posma uzvarētājiem kļuva progresu parādījušie Baldones/ĶNSS regbisti.