Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Miesnieki" ar nelielu starpību piekāpjas Baltijas Top līgas līderiem

Ivars Bācis
Ivars Bācis

"Miesnieki" ar nelielu starpību piekāpjas Baltijas Top līgas līderiem
Foto: Jeļizaveta Iļjina.

Šodien Baldones stadionā Baltijas Top līgas spēlē regbijā Latvijas čempioni Ķekavas "Miesnieki" cienīgi piekāpās pamatturnīra līderiem Šauļu “Vairas-Kalvis-Jupoja” regbistiem.

Jau informējām, ka Baltijas Top regbija līgas pamatturnīra pēdējās spēlēs vietu pusfinālā jau nodrošinājušie Garkalnes “AlphaLane/Livonia” regbisti vakar viesos izcīnīja sesto uzvaru, pārspējot Šauļu komandu, bet Ķekavas “Miesnieki” Baldones stadionā piedzīvoja sesto zaudējumu, taču ar nelielu rezultātu piekāpjoties citai Šauļu komandai “Vairas-Kalvis-Jupoja”, kuri kļuva par pamatturnīra uzvarētājiem.

Iejaukties pusfināla pāru sadalījumā svētdien varēja Ķekavas “Miesnieki”, kuri Baldones stadionā uzņēma līderus un Baltijas čempionus Šauļu “Vairas-Kalvis-Jupoja” regbistus. Uzvaras gadījumā ķekavieši livoniešiem palīdzētu izcīnīt pirmo vietu pamatturnīra tabulā un “piespēlētu” teorētiski parocīgāku pretinieku pusfinālā. Taču tas bija maz ticams, un pārsteigums izpalika, taču ""Miesnieki" nezaudēja ar lielu pārsvaru. Pirmajā puslaikā uz pieciem viesu piezemējumiem “miesnieki” spēja atbildēt tikai ar Ingus Aivara pieciem un Artūra Alaiņa diviem punktiem īsi pirms pārtraukuma (7:27).

Otrā puslaika vidū, spēlē iesaistoties rezervistiem, mājinieku uzbrukums uzlabojās, un pēc diviem Elmāra Šefanovska piezemējumiem starpība saruka līdz 11 punktiem (21:32), vēlāk arī deviņiem (26:35), tomēr no zaudējuma izglābties neizdevās – 26:42.

Pamatturnīra noslēgumā pēc septiņām kārtām “Vairas”, “Livonia” un “Baltrex/Šiauliai” ir pa sešām uzvarām, Viļņas “Geležinis vilkas” četras, Kauņas “Ąžuolas” trīs, “Miesniekiem”, “Šiauliai” un “VRA-Tomosta” pa vienai.

Izmantotie resursi:
Rīgas apriņķa portāls