Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Nagusa vēl aizvien nav ieradies Monpeljē

Juris Miņins
Juris Miņins

Nagusa vēl aizvien nav ieradies Monpeljē
Timoci Nagusa (ar bumbu)
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītās sezonas labākais Francijas Top 14 čempionāta piezemējumu guvējs Timoci Nagusa, pretēji solītajam, vēl aizvien nav ieradies sava kluba, Monpeljē, bāzē, kas komandas vadībai like pārdomāt turpmāko sadarbību ar regbistu.

29 gadus vecais regbists, kurš pagājušajā sezonā 15 reizes spēja piezemēt bumbu pretinieku soda laukumā, starpsezonā bija devies uz mājām, Fidži, ko komanda bija ļāvusi, jo gāja pretī savam spēlētājam.

“Pēc tam kā viņš pārcieta cirkšņa operāciju, protams, ka viņam bija vajadzīgs papildus laiks atlabšanai, to mēs saprotam. Taču mēs runājām par dažām papildus nedēļām, bet pašlaik jau ir pagājis mēnesis,” savu sašutumu neslēpa Monpeljē komandas galvenais treneris Džeiks Vaits.

Pēc neoficiālas informācijas pēdējās ziņas no Nagusas tika saņemtas par to, ka viņš esot pazaudējis bankas karti un tāpēc nevar rezervēt lidmašīnas biļeti.

Komandas vadītājs Abdelatifs Benazi paziņoja, ka uzskata šādu rīcību par necieņas izrādīšanu klubam un kas spēlētājs būs ieradies Monpeljē, viņu gaida nopietna saruna.

Atgādināsim, ka Francijas regbija Top 14 čempionāta atklāšanas spēlē Monpeljē komanda tikās ar Tulūzas vienību un bija spiesta atzīt oponentu pārākumu ar 12:20.

Kā arī…

- Austrālijas un Jaunzēlandes mača laikā potītes lūzumu guvušais Mets Gito laukumā varētu atgriezties ziemā, jo provizoriski viņam būs jāizlaiž aptuveni četri mēneši.

- Pro 12 čempionāta organizatori aizvien nopietnāk domā par jaunas komandas piesaisti no ASV. Tā kā čempionāts pašlaik pārdzīvo smagus laikus tieši finansiālā ziņā, čempionāta organizētāji tādā veidā cer uz situācijas uzlabošanos. Tiesa, tāpat, viņi cer uz starptautiskā regbija kalendāra izmaiņām, kas ļaus klubiem nezaudēt savus labākos spēlētājus.

- Jaunzēlandes regbija-7 izlases galvenais treneris Gordons Tītjens vēl nevarēja komentēt savus nākotnes plānus pēc tam kā viņa vadītā komanda izgāzās olimpiādē, kur ieņēma priekš sevis necilo pietko vietu.

- Tāpat par savu nākotni neko pateikt nevarēja DĀR regbija septītnieka izlases līderis un pēdējo divu sezonu Pasaules sērijas labākais piezemējumu guvējs Seabelo Senatala, taču “Stormers” pārstāvis paspēja noraidīt visas baumas par viņa pievienošanos “Lions” vienībai.

Izmantotie resursi:
Planetrugby.com | : Planetrugby.com