Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Gruzijas izlases rezultatīvākais spēlētājs iekļuvis smagā autoavārijā

Juris Miņins
Juris Miņins

Gruzijas izlases rezultatīvākais spēlētājs iekļuvis smagā autoavārijā
Merabs Kvirikašvili (ar bumbu)
Foto: AFP/Scanpix

Kā ziņo ārvalstu mediji, Gruzinas regbija izlases visu laiku rezultatīvākais spēlētājs Merabs Kvirikašvili un vēl seši cilvēki ir iekļuvuši smagā autoavārijā. Sportista stāvoklis tiek raksturots kā vidēji smags.

Kā ziņo Gruzijas mediji, tad divu automašīnu sadursmē cieta septiņi cilvēki, starp kuriem bija Gruzijas izlases visu laiku rezultatīvākais spēlētājs Merabs Kvirikašvili. Ar Kvirikašvili vienā mašīnā brauca arī "Lelo Saracens" spēlētājs Giorgijs Lominadze, kā arī abu regbistu sievas.

Gruzijas izlases punktu gūšanas līderim pēc avārijas konstatēja smadzeņu satricinājumu un galvas traumu, taču viņa dzīvībai briesmas nedraud, taču pārējiem avārijā iesaistītajiem savainojumi ir daudz smagāki, jo pašlaik ārsti cīnās par Kvirikašvili sievas dzīvību. Savukārt Lomanidze ir guvis vairākus kāju lūzumus, bet viņa sieva, kas bija stāvoklī, zaudēja bērnu.
Otrajā automašīnā, kas bija iesaistīta avārijā atradās trīs cilvēki un visi trīs ir gājuši bojā.

Avārijas vietu apskatījušie eksperti vienprātīgi norādīja, ka avārijas galvenais iemesls bija ātruma režīma neievērošana.

Foto no avārijas vietas

Izmantotie resursi:
Регби на rugger.info - мир регби онлайн на...