Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Miesniekiem" mačā par trešo vietu zaudējums

"Miesniekiem" mačā par trešo vietu zaudējums
Stats/ASK regbisti
Foto: miesnieki-rugby.lv

''STATS/ASK'' regbisti svētdien Lietuvas pilsētā Šauļos ar rezultātu 18:22 piedzīvoja zaudējumu vietējai komandai ''BaltRex'' spēlē par trešo vietu Baltijas čempionātā.

Jau pirmajā pretuzbrukumā ''BaltRex'' tika pie piezemējuma un - 0:5. Andrejs Aleksandrovs iesita sodu (3:5), bet nedaudz vēlāk Gatis Groza izdarīja piezemējumu laukuma stūrī, izvirzot ''STATS/ASK'' vadībā ar 8:5. Diemžēl 25. minūtē ''BaltRex'' tika ļauts izdarīt piezemējumu, un arī realizācija bija precīza - 8:12. Puslaika beigās ''miesnieki'' palika mazākumā, jo desmit minūtes piespiedu atpūtu nopelnīja Groza.

Otrajā puslaikā netika nosegti pretinieki, kas izvirzījās vadībā jau ar 17:8, taču Aleksandrovs iesita sodu un panāca 11:17. Spēles izskaņā komandas apmainījās piezemējumiem, kad mājinieki ienesa pa malu 11:22. Trīs minūtes pirms beigām Jānis Skuja izcēlās ar punktu guvumu, bet Kristaps Andersons iesita realizāciju - 18:22. ''STATS/ASK'' vēl nopelnīja sodu, taču tika nolemts izspēlēt bumbu, jo sitiens pa vārtiem tāpat neko nedotu, taču neveiksmīgi.

Lai gan zaudējums, komandas treneris Uldis Bautris uzskata, ka šoreiz komanda spēlējusi labi, bet pārsvaru pretinieki ieguvuši ar lielāku individuālu meistarību, kad vairākās spēles epizodēs ''miesnieki'' vienkārši noskrieti.

Baltijas čempionāts regbijā

''BaltRex'' - ''STATS/ASK'' 22:18 (12:8)
Punktu guvēji STATS/ASK. Piezemējumi: Groza, Skuja
Realizācija: K. Andersons
Sodi: Aleksandrovs (2)

STATS/ASK (#1-15): M. Kreicbergs (Dzenis), Cīrulis, Skuja, Stalidzāns, Sokolovs, Vasiļjevs (Bramanis), Robežnieks (Juškāns), Groza, K. Andersons, Priede, G. Andersons, Aleksandrovs (Struža), Jakušs, Augstkalns (J. Ābele), A. Andersons.

Izmantotie resursi:
miesnieki-rugby.lv


, 2008-09-21 23:50, pirms 16 gadiem
miesniekiem vainīgs atkal tiesnesis!?!nu ko padarīsi,tādi tie tiesneši ir!
, 2008-09-22 14:49, pirms 16 gadiem
Varbūt vajag padomāt pašiem, kāpēc tie tiesneši pret miesniekiem ir tik nelojāli???
, 2008-09-24 13:19, pirms 16 gadiem
Nemaz nau tik traki ar tiem tiesnešiem, vienkārši Miesniekiem , kā arī dažām citām komandām notiek paudžu maiņa un jaunie nau tik pieredzējuši, bet vecie jau paliek lēnāki, tāpēc arī sanāk spēle tāda , kāda sanāk! Gan jau arī viņiem uzsmaidīs saulīte, lai tik ir pacietīgi!
Edmundas Ščavinskas (no kreisās) un RK "Livonia" vadītājs Jānis Zuments ar čempionu dēli. Foto: RK "Livonia".

Laba sagatavošanās un komandas darbs RK "Livonia" regbija-7 čempionu titula atgūšanās pamatā

Pēc sestdien izcīnītās uzvaras otrajā posmā un čempionu titula atgūšanas pēc gada pārtraukuma RK “Livonia” regbija-7 komandas treneris Edmundas Ščavinskas un menedžeris Gregors Gorohovskis norādīja, ka panākuma pamatā ir labā sagatavošanās un komandas darbs. Un uzvara tka veltīta Roberta Miksona piemiņai.
2024. gada Latvijas čempioni regbijā-7 "Baltic XL/Livonia". Foto: RK "Livonia".

RK "Livonia" spraigā finālā atgūst Latvijas čempionu titulu regbijā-7

Tikpat sekmīgi arī otro posmu regbijā-7 aizvadījuši RK “Livonia” pirmā komanda “Baltic XL/Livonia”, kuri sestdien Baldonē spraigā cīņā finālā šoreiz pārspēja RK “Miesnieki” un tāpat kā pirmajā posmā svinēja uzvaru, tādējādi likumsakarīgi Edmundasa Ščavinska trenētajiem regbistiem izcīnot pirmo vietu kopsummā un pēc gada pārtraukuma atgūstot čempionu titulu regbijā-7.
Foto: RK "Livonia".

"Baltic XL/Livonia" rekordliela "sausā" uzvara pār "Lāčiem/MŪKU SALU"

Vakar vakarā Latvijas regbija-15 čempionātu uzsāka vicečempioni “Baltic XL/Livonia”, kas savā laukumā lieliskajā Upesciema stadionā uzņēma Rāmavas “Lāčus/MŪKU SALU”, svinot rekordlielu “sauso” uzvaru ar 138:0.