Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

LMT/'Eži' garantē

LMT/'Eži' garantē uzvaru Latvijas regbija čempionāta pirmajā posmā

"Livland" Latvijas regbija čempionāta pirmajā posmā ceturtdien uzvaru oficiāli garantēja LMT/"Eži" komanda.

Aizvadītajā mačā LMT/"Eži" ar 50:16 pieveica "Remus" komandu.

Līdz ar to tai tagad ir 24 punkti astoņās spēlēs. Kaut arī līderpozīcijā pašlaik ar 25 punktiem deviņās spēlēs atrodas "Stats/Ķekava" komanda, LMT/"Eži" to apsteigs pat tad, ja pēdējā mačā zaudēs.

Trešajā vietā ar 20 punktiem astoņās spēlēs atrodas "Ovāls" komanda, kurai ar 18 punktiem astoņās spēlēs seko "Remus". Savukārt piektajā vietā ar 16 punktiem ir "Miesnieki"/AXA.

Nākamajā mačā piektdien svarīgā cīņā tiksies "Ovāls" un "Miesnieki"/AXA vienības

Kā ziņots, tieši "Ovāls" un "Eži" komandas oktobrī cīnīsies Latvijas kausa izcīņas finālā, kurā pašreizējā Latvijas čempionāta līdervienība gan startē ar nosaukumu "Eži/EK sistēmas".

Kā ziņots, "Livland" Latvijas čempionātā šosezon startē desmit komandas - "Remus", "Fenikss", "Livonia/Garkalne", "Stats/Ķekava", "Miesnieki"/AXA, LLU, "Alnis", "Eži"/LMT, "Baldone" un "Ovāls".

Latvijas čempionātā vispirms visas desmit vienības aizvadīs viena apļa turnīru, mērojoties spēkiem katrai ar katru. Tad komandas sadalīsies pirmajā un otrajā piecniekā, līdzi ņemot savstarpējo spēļu rezultātus, un aizvadīs vēl vienu apli. Pirmais piecnieks cīnīsies par "Livland" Latvijas čempionāta medaļām, bet otrais piecnieks - par sesto vietu.

Paredzams, ka pirmais aplis noslēgsies 2.septembrī.

avots: LMT/'Eži' garantē uzvaru Latvijas regbija...