Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Mārlers paliks "Harlequins" līdz 2021. gadam

Juris Miņins
Juris Miņins

Mārlers paliks "Harlequins" līdz 2021. gadam
Džo Mārlers
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas izlases spēlētājs Džo Mārlers ir parakstījis jaunu vienošanos ar savu līdzšinējo darba devēju, Londonas "Harlequins", kas paredz, ka stabs komandā paliks līdz 2021. gadam.

27 gadus vecais Džo Mārlers ir "Harlequins" regbija akadēmijas audzēknis, kurš lielajā regbijā debitēja 2009. gadā, pa šo laiku piedaloties 152 mačos, kuros gūti 35 punkti. Šajā laikā Mārlers, kurš spēlē staba pozīcijā, ir kļuvis par vienu no sava ampluā labākajiem pārstāvjiem pasaulē. Par to viņš arī ir saņēmis uzaicinājumus pārstāvēt Angliju starptautiskajā arēnā, kuras sastāvā Džo jau ir 51 spēle. Tāpat viņš bija uzaicināts uz šī gada britu un īru "Lauvu" tūri.

Šodien ir kļuvis zināms, ka 185 cm garais un 116 kg smagais uzbrucējs paliks "Arlekīnu" rindās vēl četrus gadus, kā to paredz jaunais līgums. Tiesa, jaunā vienošanās ir noslēgta uz trijām sezonām, jo vecais līgums paredzēja abu pušu sadarbību līdz 2018. gada sezonai.

Jāpiebilst, ka "Harlequins" rindās Mārlers ir uzvarējis kā Anglijas Premjerlīgā, tā Izaicinājuma kausā, bet Anglijas izlases sastāvā viņš ir triumfējis 2016. un 2017. gada Sešu nāciju kausa izcīņā.

Izmantotie resursi:
Rugby Teams, Scores, Stats, News, Fixtures,...