Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Latvijas regbistiem divas uzvaras un zaudējums

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Latvijas regbistiem divas uzvaras un zaudējums
Latvijas izlase

Polijas pilsētā Sopotā, kur norisinās Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrs regbijā-7, Latvijas valstsvienība pirmajā sacensību dienā izcīnījusi divus panākumus un piedzīvojusi vienu neveiksmi.

Latvijas izlases pretinieki kvalifikācijas "A" grupā ir Zviedrijas, Ungārijas, Luksemburgas un Portugāles regbisti. Pirmajā cīņā mūsu regbisti spēlēja ar zviedriem un bija spiesti piekāpties ar 7:36. Savukārt nākamajā spēlē ar 27:12 tika izcīnīta uzvara pār Luksemburgu, bet pēc tam ar 17:0 gūts panākums arī pār Ungāriju.

Svētdien mūsu regbisti aizvadīs maču pret grupas līderiem portugāļiem, kuri līdz šim visos trijos mačos tikuši pie uzvarām.

Komandas, kas ieņems pirmās divas vietas apakšgrupā, nodrošinās vietu pusfinālā, kur tālāk spēkosies ar "B" grupas (Gruzija, Polija, Dānija, Čehija, Norvēģija) divām labākajām vienībām, trešo un ceturto vietu īpašnieces spēlēs par 5.-8. vietu, bet izlases, kuras ieņems pēdējās vietas grupās, cīnīsies par 9.-10. vietu.

Latvijas izlases sastāvs

SpēlētājsKlubs
Renārs Reiniks1964
Uģis RupainisMiesnieki
Nauris BērziņšLMT Eži
Kristaps JakušsBaldone
Valters RaņķisMiesnieki
Gunārs AndersonsMiesnieki
Vigo ValdavsLivonia
Māris ArājsLMT Eži
Ainārs BērziņšLivonia
Dāvis ZagorskisLivonia

Izmantotie resursi:
www.rugby.lv

     [+] [-]

, 2009-05-17 18:47, pirms 15 gadiem
Tas laikam ir labi, divas uzvaras, sveicu visus, īpaši Jakušu - par Baldoni ';