Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Ružerī pagarina līgumu ar Klermonu

Juris Miņins
Juris Miņins

Ružerī pagarina līgumu ar Klermonu
Aureljēns Ružerī
Foto: AFP/Scanpix

36 gadus vecais Aureljēns Ružerī, kurš pirms pāris nedēļām kļuva par Francijas čempionu un visi gaidīja, ka ar to viņš arī noslēgs savu karjeru, tomēr, no regbija netaisās atvadīties un ir noslēdzis viena gada līgumu ar Klermonas klubu.

Jau pirms Francijas Top 14 čempionāta fināla tika izteikta doma, ka komandas līderis Aureljēns Ružerī ar dalību finālā varētu arī pielikt punktu savai profesionālā regbista karjerai, vēl jo skaļākas šīs runas kļuva pēc tam kā viņa pārstāvētā Klermona beidzot arī tika pie čempionu titula. Turklāt, pats regbists nenoliedza šāda varianta iespējamību.

Tomēr šodien Klermonas regbija klubs ir nācis klajā ar paziņojumu, ka veterāns Ružerī paliks komandā uz vēl vienu sezonu, turklāt, nevis kā treneris, bet aktīvs spēlētājs.

Savas profesionālās karjeras, kuru viņš pavadīja tikai Klermonas klubā, laikā Ruržerī ir aizvadījis 354 mačus, kuru laikā guvis 683 punktus. Tāpat viņš ir aizvadījis arī 76 mačus Francijas izlasē, kuros guva 115 punktus.

Kā arī...

- Pretējas ziņas ir pienākušas no Austrālijas regbija apcirkņiem, jo Mets Hodžsons ir paziņojis, ka beidz savu karjeru. Savus spilgtākos mačus viņš aizvadīja “Western Force” komandā, spēlējot Super Rugby čempionātā, kā arī 11 spēlēs tika pieteikts Austrālijas izlases sastāvā.

- Francijas nacionālā izlase saņems sodu par smadzeņu satricinājuma pārbaudes protokola neievērošanu, kas notika šī gada Sešu nāciju kausa mačā pret Skotiju. Sodu komanda saņems par to, ka par vēlu nomainīja Rabu Slimani.

Izmantotie resursi:
Planet Rugby | News, Scores, Results, Features

  +1 [+] [-]

, 2017-06-16 18:00, pirms 7 gadiem
Regbijs - vienīgais veids pierādīt, ka esi īsts vecis, neskatoties uz to, ka tavs vārds ir Aureljēns.