Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Atkal 100 punktu spēle – "Livonia/Garkalne" otrā komanda zaudē pieredzējušiem "Miesniekiem"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Atkal 100 punktu spēle – "Livonia/Garkalne" otrā komanda zaudē pieredzējušiem "Miesniekiem"
Foto: Agnis Melderis.

Vakar Upesciemā Latvijas čempionātā regbijā-15 vīriešiem RK “Livonia” otrā komanda “Garkalne/Livonia” ar pamatā jauniešiem sastāvā ar 0:102 atzina RK “Miesnieki” pārākumu.

Šosezon RK “Livonia” otrā komanda “Garkalne/Livonia” līdzvērtīgā spēlē, otrajā puslaikā pietuvojoties pretiniekiem, ar 27:35 izbraukumā zaudēja Valmieras “Fēniksam”. Savukārt pēdējo divu gadu čempioniem “Miesniekiem” šī bija sezonas pirmā spēle, un līdz vakardienai viņi bija vienīgie, kuri vēl nebija spēlējuši.

Iepriekš ziņojām, ka nedēļas sākumā “Livonia” pirmā komanda “Baltic XL/Livonia” ļoti labajā Upesciema stadionā ar rekordlielu uzvaru 138:0 pārspēja “Lāčus/MŪKU SALA”, bet vakar turpat livoniešu otrajai komandai, kurā spēlētāju vidējais vecums bija ap 17 gadiem, nācās piedzīvot pamatīgu zaudējumu ar līdzīgu rezultātu.

Pirmajā puslaikā “Miesnieki” spēlētāji veica septiņus piezemējumu, Georgijam Kirilovam un Agrim Apkalnam to izdarot divas reizes, un Ričards Iesalnieks sešas reizes bija precīzs realizācijas sitienos, pirmajām 40. minūtēm noslēdzoties ar 0:47 viesu labā.

Otrajā puslaikā pats Iesalnieks trīs reizes ienesa bumbu mājinieku ieskaites laukumā, kā arī vēl sešas reizes viņa komandas biedri, tādējādi miesniekiem pārsniedzot simts punktu robežu un spēles beigu rezultātam esot – 0:102. Līdz ar to divas spēles pēc kārtas beigušās ar vienas komandas gūtajiem vairāk nekā simts punktiem.

Ričards Iesalnieks ar 37 punktiem tad arī kļuva par rezultatīvāko spēlētāju.

“Gakalne/Livonia” treneris Vilmārs Sokolovs norādīja, ka puiši nav uzdevumu, bet neko pārmest viņiem nevar, jo cīnījās kā varēja. “Neizpildījām uzdevumu, kas ļautu labā turēties pretī. Pirmās 20 minūtes daudz maz sanāca, bet pēc tam viss pajuka. Taču puišiem neko nevar pārmest, jo nebija tā, ka viņi necīnītos. Viņi cīnījās. Jā, ir daudz jauno spēlētāju, taču tā nav galvenais iemesls. Problēma ir tā, ka spēlētājiem treniņš sanāk tikai spēles laikā laukumā,” atklāti pasaka Sokolovs, piebilstot, ka komanda centīsies turpmāk uzlabot sniegumu.