Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

papildināts Latvijas regbisti Universiādē piekāpjas Japānai un DĀR

Jānis Pārums

Šodien Kazaņā (Krievija) pirmās spēles 27. pasaules universiādes spēlēs aizvadīja Latvijas studentu izlase regbijā 7. Dienas pirmajā pusē līdzīgā cīņā ar 15:28 (5:14) zaudēts Japānai, bet vakarā jau graujoša sakāve pret vienu no favorītēm Dienvidāfrikas republikas regbistiem - 7:47 (0:19).

Regbija 7 turnīra C grupas ievadspēlē rezultātu atklāja japāņi – 7:0. Taču tūlīt pat bumbu sāncenšu ieskaites laukumā piezemēja Raivis Kokins, panākot 5:7. Līdz pirmā puslaika beigām sāncenši izdarīja vēl vienu piezemējumu, noslēdzot mača pirmo daļu savā labā 14:5, ieliekot labus pamatus uzvarai.

Otrajā puslaikā vispirms rezultāts kļuva 21:5 japāņu labā, bet tad izcēlās uz maiņu iznākušais Mikus Ozols – 10:21. Sāncenši vēlreiz izdarīja piezemējumu, panākot 28:10, bet galavārds tomēr piederēja Latvijai – piezemējumu veica Ivars Eglis. 15:28, tāds bija spēles galaiznākums.

Latvijas studentu izlases galvenais treneris Arvis Pilenieks pēc spēles pret Japāņiem: ''Labi nospēlējām uzbrukumā, bet aizsardzībā tomēr pieļāvām dažas kļūdas. Domāju, ka pirmajai spēlei neizskatījāmies slikti. Šīs dienas otrajā mačā pret Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) regbistiem, cerams, būsim vēl vairāk adaptējušies. Viss tomēr liecina, ka izšķirīgais mačs C grupā mums būs pret Namībiju, kura starta spēlē ar 12:41 zaudēja DĀR, bet šī spēle būs pirmdien.''

Otrajā spēlē pret DĀR mūsu komandai, protams, daudz variantu nebija, bet vienīgo piezemējumu otrajā puslaikā, kad rezultāts bija jau 26:0 DĀR labā, izdarīja Rīgas Biznesa augstskolas students Ruslans Kotļevs no “LMT/Eži” komandas. Ruslans pats precīzi izpildīja arī realizācijas sitienu.

Rīt pulksten 11.12 pēc Latvijas laika mūsu puišiem jāspēlē pret Namībijas studentu izlasi, kas šodien ar 7:38 atzina Japānas pārākumu un ar 12:41 zaudēja DĀR regbistiem.

Arvis Pilenieks komentēja arī otro zaudējumu: ''Spēli iesākām labi. Pretinieki pirmo piezemējumu izdarīja tikai ceturtajā minūtē. Tiesa, pēc tam viņi izraustīja mūsu aizsardzību un sāka gūt vairāk punktu. Kad teorētiski viss bija skaidrs, laidām laukumā visus rezervistus, lai pamēģina savus spēkus pret tik autoritatīviem sāncenšiem. Jāpiebilst, ka mums bija vēl divas labas iespējas gūt punktus, taču tās nespējām izmantot. Rīt būs spēle pret Namībiju, kurā izšķirsies trešās vietas liktenis. Ceram tajā uz panākumu!''

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs, Latvijas Regbija federācijas preses sekretārs

  -4 [+] [-]

, 2013-07-14 15:45, pirms 11 gadiem
Tīrie tūristi...

  +2 [+] [-]

, 2013-07-14 19:36, pirms 11 gadiem
GO LV RUGBY TEAM!!

  +2 [+] [-]

, 2013-07-14 19:50, pirms 11 gadiem
KaputHitler rakstīja: Tīrie tūristi...
tu p..pi, ar kādām tiesībām tu winus sauc par 6tuuristiem, tu noladeetais lops. piecelies ni pc un sasniedz pats kko newis wisus aplej ar sawu smirdiigo kritiku. tu esi lupata

  -3 [+] [-]

, 2013-07-14 23:38, pirms 11 gadiem
Protams ka tīrie tūristi! (pecāk neviens viņus tur neatceresies) komandai nevajadzēja nekādu kvalifikāciju izziet lai uz to Universiādi tiktu. Pirmā un pēdējā reize kad tur piedalās.

Cepuri nost vadībai kas cenšas veikt daudz lai regbijs attīstās un lai beidzot spēletāji atver atcis lai saprastu ka šī lieta var būt nopietna. Vairāk vai mazāk bet vēl joprojām attiekme no spēlētājiem ir neizprotama (tūristi)

Ai.... jai ā

  +1 [+] [-]

, 2013-07-15 11:04, pirms 11 gadiem
Wingza rakstīja: Protams ka tīrie tūristi! (pecāk neviens viņus tur neatceresies) komandai nevajadzēja nekādu kvalifikāciju izziet lai uz to Universiādi tiktu. Pirmā un pēdējā reize kad tur piedalās.

Cepuri nost vadībai kas cenšas veikt daudz lai regbijs attīstās un lai beidzot spēletāji atver atcis lai saprastu ka šī lieta var būt nopietna. Vairāk vai mazāk bet vēl joprojām attiekme no spēlētājiem ir neizprotama (tūristi)

Ai.... jai ā
Tad kad Tu mācījies RTK un spēlēji vāģos, Tu esi bijis Kazaņā vai tālāk par Jelgavu spēlēt ovālo?? Dir*ējs esi bijis tajos laikos, izskatās, ka nekas nav mainījies