Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Jaunos regbistus pulcēs "Ežu kausi 2012"

Jānis Pārums

Sestdien, 15. septembrī, pulksten 11.00 RFS stadionā (bijušais LU stadions) Krišjāņa Barona ielā 116a sāksies starptautiskais jauno regbistu turnīrs “Ežu kausi 2012”.

“Ežu kausu” izcīņa Latvijā notiks jau 16. reizi. To tradicionāli rīkos LMT Regbija klubs “Eži”. Šoreiz sacensībās piedalīsies triju valstu jaunie regbisti no Latvijas, Lietuvas un Krievijas.

Turnīrs risināsies divās vecuma grupās. U13 grupā piedalīsies astoņas komandas, bet U15 vecuma grupā – deviņas vienības no Kauņas, Šauļiem, Kaļiņingradas un Rīgas. Tātad kopumā – 17 komandas.

“Sacensību galvenie favorīti ir jaunie Šauļu regbisti,” stāsta “Ežu/LMT” trenere Dace Straume. “Viņiem ir ļoti labi attīstīta regbija infrastruktūra, ieskaitot sporta skolu un pat internātu. Izredzes uz labiem panākumiem ir arī Kaļiņingradas ovālās bumbas censoņiem. Protams, arī mums uzdevums ir cīnīties par pēc iespējas augstākām vietām.”

LMT Regbija kluba „Eži” prezidents Lauris Rasnačs norāda: „Līdzīgi kā iepriekšējos gados, arī šogad laukumā paredzama sīva sacensība, kuras ietvaros mūsu jaunie sportisti mērosies spēkiem ar Lietuvas un Krievijas vienaudžiem. Tā būs lieliska pieredze. Vienlaikus ceram, ka šogad arī mūsu kluba spēlētājiem izdosies iegūt turnīra godalgas”.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs, Latvijas Regbija federācijas preses sekretārs