Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Baldone" uzveic "Livonia/Garkalne" un tiek pie otrās uzvaras

"Baldone" uzveic "Livonia/Garkalne" un tiek pie otrās uzvaras
Foto: AFP/Scanpix

Piektdien Baldonē notika 20. “Livland” Latvijas meistarsacīkšu pirmā apļa sestās kārtas otrā spēle starp RK “Baldone” un “Livonia/Garkalne” regbistiem. RK “Baldone” uzvarēja ar rezultātu 25:12 (15:5).

Jāpiebilst, ka “Baldonei” tā bija otrā uzvara piecos mačos, bet “Livonia/Garkalne” piedzīvoja piekto neveiksmi sešos mačos. Cīņa laukumā izvērtās ļoti sīva un asa. RK “Baldone” nopelnīja trīs sarkanās un divas dzeltenās kartītes, bet “Livonia/Garkalne” divas sarkanās un divas dzeltenās kartītes.

RK “Baldone” galvenais treneris Kārlis Dilbo:

– Spēlei bijām labi noskaņojušies un sagatavojušies. “Livonia/Garkalne” ir mūsu principiāli sāncenši, tāpēc cīņa iznāca ļoti asa, bet interesanta. Mēs spējām izturēt savu līniju no mača sākuma līdz beigām, neskatoties pat uz noraidījumiem un to, ka spēles izskaņā palikām mazākumā.

“Livonia/Garkalne” kluba prezidents Vigo Valdavs:

– Jāatzīst, ka komanda, kas negrib cīnīties par uzvaru, nevar vinnēt. Diemžēl šoreiz šie vārdi jāattiecina uz mūsu vienību. Piedzīvojām pelnītu zaudējumu un pirmo apli noslēdzām ar vienu panākumu un piecām neveiksmēm. Redzēsim, kā mums veiksies rudenī.

“Livland” Latvijas meistarsacīkšu turpinājumā sestdien, 11. jūnijā, pulksten 12.00 Vaidavā Valmieras “Fēnikss” uzņems čempionvienību “Eži/LMT”.

Informāciju sagatavoja
Jānis Erenbergs
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs


Foto: RK "Livonia".

"Baltic XL/Livonia" rekordliela "sausā" uzvara pār "Lāčiem/MŪKU SALU"

Vakar vakarā Latvijas regbija-15 čempionātu uzsāka vicečempioni “Baltic XL/Livonia”, kas savā laukumā lieliskajā Upesciema stadionā uzņēma Rāmavas “Lāčus/MŪKU SALU”, svinot rekordlielu “sauso” uzvaru ar 138:0.
"Fēnikss" (zaļā forma) pret "Eži". Foto: Zigismunds Zālmanis.

Ļoti spraigā un dzelteno kartīšu bagātā spēlē regbijā "Eži" uzvar "Fēniksu"

Pagājušajā nedēļas nogalē Valmierā Latvijas čempionātā regbijā-15 vīriešiem ļoti spraigā un dzelteno kartīšu bagātā spēlē mājinieki “Fēnikss” ar 15:19 piekāpās “Ežiem”, kuri izcīnīja pirmo uzvaru.
RK "Livonia" komanda Šauļu turnīrā. Foto: RK "Livonia".

"Livonia" uzvar Latvijas komandu derbijā un Šauļos regbijā-7 izcīna 5. vietu

RK “Livonia” pārliecinoši pārspēja RK “Miesnieki” spēlē par piekto vietu un kā piektā labākā komanda noslēdza ikgadējo un spēcīgo starptautisko regbija-7 turnīru Lietuvas pilsētā Šauļos.