Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Vai būs vēl kāda sensācija?

Šodien pasaules kausa izcīņā regbijā tiks noskaidrotas atlikušās divas pusfinālistes. Pēc vakar piedzīvotajām sensācijām šodien nekas tamlīdzīgs vairs netiek gaidīts. Un varbūt tomēr?

Plkst.16:00 pēc Latvijas laika cīņu uzsāks DĀR un Fidži. Neapšaubāmi favorīti šajā spēlē būš DĀR - tikai liels brīnums var ļaut Fidži salu pārstāvjiem uzveikt spēcīgo Āfrikas komandu. DĀR šajā turnīrā ir uzvarējusi visās spēlēs, ieskaitot 36:0 pret Angliju. Tiesa, atcerēsimies, ka nemaz tik viegli DĀR negāja ar citu salu pārstāvjiem Tongu (30:25). Lai nu kā, regbija eksperti pēc Austrālijas un Jaunzēlandes izstāšanās tieši DĀR uzskata par galveno visa turnīra favorīti un teorētiski Fidži komandai priekš DĀR būtu jābūt salīdzinoši viegli pārkāpjamai barjerai ceļā uz galveno trofeju. Grupu turnīrā Fidži paveica varoņdarbu, izsitot Velsu, taču jāņem vērā, ka DĀR ir cita līmeņa komanda - daudz spēcīgāka.

Savukārt vēlā vakarā, plkst.22:00 pēc Latvijas laika, Argentīna tiksies ar Skotiju. Vēl pirms vairākiem gadiem, iespējams, favorīti būtu skoti, taču regbijs Argentīnā attīstās ļoti strauji, un šodien tikai retais uzskata, ka Skotija varētu uzvarēt šo Dienvidamerikas vienību. Argentīnieši uzvarējuši visās savās spēlēs, ieskaitot Franciju un Īriju, turpretī skoti pamatīgi nomocījās, lai savā grupā apsteigtu itāļus. Tiesa, šī kausa izcīņa jau pierādījusi, ka vienā atsevišķā spēlē viss kas var notikt (vēl vakar citi Lielbritānijas pārstāvji angļi pārspēja objektīvi stiprāko Austrāliju), tāpēc ar interesi vērosim, vai Skotija spēs parādīt zobus Argentīnai. Abas ceturtdaļfināla spēles tiešraidē būs vērojamas arī LTV7 telekanālā.

Foto:AFP


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-10-07 12:56, pirms 17 gadiem
Es ceru,ka vislielākā sensācija būs Francijas uzvara Pasaules kausā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-10-07 13:05, pirms 17 gadiem
Angļi līdz finālam jau nu tiks, tālāk jau redzēs...
, 2007-10-07 13:33, pirms 17 gadiem
Otrā spēle varētu būt diezgan intresanta, tomēr būšu par Argentīnu. Pirmajā spēlē gan domāju, ka DĀR nebūs sevišķu problēmu.
, 2007-10-07 14:14, pirms 17 gadiem
Go, Go Fiji!!! Vismaz vienai Austrālijas un Okeānijas komandai jābūt pusfinālos!!!
Edmundas Ščavinskas (no kreisās) un RK "Livonia" vadītājs Jānis Zuments ar čempionu dēli. Foto: RK "Livonia".

Laba sagatavošanās un komandas darbs RK "Livonia" regbija-7 čempionu titula atgūšanās pamatā

Pēc sestdien izcīnītās uzvaras otrajā posmā un čempionu titula atgūšanas pēc gada pārtraukuma RK “Livonia” regbija-7 komandas treneris Edmundas Ščavinskas un menedžeris Gregors Gorohovskis norādīja, ka panākuma pamatā ir labā sagatavošanās un komandas darbs. Un uzvara tka veltīta Roberta Miksona piemiņai.
2024. gada Latvijas čempioni regbijā-7 "Baltic XL/Livonia". Foto: RK "Livonia".

RK "Livonia" spraigā finālā atgūst Latvijas čempionu titulu regbijā-7

Tikpat sekmīgi arī otro posmu regbijā-7 aizvadījuši RK “Livonia” pirmā komanda “Baltic XL/Livonia”, kuri sestdien Baldonē spraigā cīņā finālā šoreiz pārspēja RK “Miesnieki” un tāpat kā pirmajā posmā svinēja uzvaru, tādējādi likumsakarīgi Edmundasa Ščavinska trenētajiem regbistiem izcīnot pirmo vietu kopsummā un pēc gada pārtraukuma atgūstot čempionu titulu regbijā-7.
Foto: RK "Livonia".

"Baltic XL/Livonia" rekordliela "sausā" uzvara pār "Lāčiem/MŪKU SALU"

Vakar vakarā Latvijas regbija-15 čempionātu uzsāka vicečempioni “Baltic XL/Livonia”, kas savā laukumā lieliskajā Upesciema stadionā uzņēma Rāmavas “Lāčus/MŪKU SALU”, svinot rekordlielu “sauso” uzvaru ar 138:0.