Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

PK ieguvējam de Jāgeram turpinās problēmas ar pleciem

Juris Miņins
Juris Miņins

PK ieguvējam de Jāgeram turpinās problēmas ar pleciem
Lūds de Jāgers (ar bumbu)
Foto: PA Images/Scanpix

Dienvidāfrikas Republikas regbija izlases spēlētājs Lūds de Jāgers, kurš ikdienā pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu Seilas "Sharks", atkal ir iedzīvojies pleca savainojumā, kas viņam var draudēt ar priekšlaicīgu karjeras noslēgšanu.

Anglijas regbija Premjerlīgas 2019./2020. gada sezonas 18. spēļu kārta Seilas "Sharks" un Lesteras "Tigers" mačā, kurā "Sharks" svinēja uzvaru ar 40:31, kārtējā pleca savainojumā iedzīvojās Seilas komandas Dienvidāfrikas Republikas leģionārs Lūds de Jāgers.

Jāpiebilst, ka dienvidafrikāņu milzim (205 cm, 125 kg) šis ir jau trešais gadījums, kad pleci sagādā problēmas. Pirms 2019. gada Pasaules kausa viņš pleca savainojuma dēļ bija spiests izlaist teju divus gadus, bet PK finālmačā viņš traumēja otru plecu un pēc šī savainojuma uzbrucējs nevarēja spēlēt vēl sešus mēnešus. Abos gadījumos sportistam ir veiktas pleca rekonstrukcijas operācijas.

Pagaidām nav zināms cik nopietna trauma viņam ir šoreiz, taču tiek runāts, ka arī šoreiz atlabšana prasīs ilgāku laiku un nav izslēgts, ka trešais pleca savainojums var likt ja ne treknu punktu viņa karjerai, tad ievērojami to saīsināt.

De Jāgera vietu Seilas "Sharks" komandā, visdrīzāk, ieņems cits DĀR regbija audzēknis, Kobuss Vīse.

Kā arī…

- Jaunzēlande ir nosaukusi tos spēlētājus, kas gatavosies 2020. gada Regbija čempionātam un viņu vidū ir arī septiņi debitanti. Aiens Fosters ir devis iespēju Oklendas stabam Aleksam Hodžmenam un aizsargam Kalebam Klārkam, "Chiefs" otrās līnijas uzbrucējam Topu Vāi un citiem.

Izmantotie resursi:
https://www.ultimaterugby.com/

     [+] [-]

, 2020-09-07 13:00, pirms 4 gadiem
Kāpēc Juris neapraksta Latvijas regbiju?

     [+] [-]

, 2020-09-07 15:40, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kāpēc Juris neapraksta Latvijas regbiju?
Latvijas regbijs ir pašpietiekams un tam lieka publicitāte nav vajadzīga.