Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Sestdien Siguldā izšķirošās cīņas Latvijas čempionātā regbijā 7

Jānis Pārums

Sestdien Siguldā izšķirošās cīņas Latvijas čempionātā regbijā 7
Foto: Zigismunds Zālmanis, "Nikon"

Sestdien, 10. augustā, Siguldā, “Depo” laukumā notiks Latvijas čempionāta regbijā 7 trešā (pēdējā) kārta. Spēļu sākums pulksten 11.00.

Kaut arī Latvijas čempionāta regbijā 7 kopvērtējumā pagaidām pirmo vietu pārliecinoši ieņem “Autowelt/Livonia”, kas uzvarēja pirmajos divos posmos, domājams, ka sestdien Siguldā būs gaidāmas nopietnas cīņas. Turnīra tabulā pēc divām kārtām “Autowelt/Livonia” ir divi punkti, bet tuvākajiem sekotājiem – “Baldone/LSPA” un “RE-Fort/Miesnieki” – pa pieciem.

Turnīrā startēs deviņas komandas, kas sadalītas trijās grupās. A grupā iedalītas “Autowelt/Livonia”, “LMT/Eži” un “Beverīna/Fēnikss”. B apakšgrupā spēlēs “Baldone/LSPA”, “RTU/Miesnieki” un LLU/TELMS. Visbeidzot C trio startēs “RE-Fort/Miesnieki, “Garkalne/Livonia” un RK “Piekūni”. Komanda, kas uzrādīs sliktāko rezultātu no visām trešo vietu ieguvējām, tālākajā sacensību norisē nepiedalīsies. Toties astoņas labākās vienības aizvadīs pusfinālus un finālus, izcīnot kausu (1. vieta), šķīvi (3. vieta) un biķeri (5. vieta).

Pirmā spēle priekšsacīkstēs, kā jau minēts, plānota pulksten 11.00, bet finālspēles sākums – pulksten 16.14.

Situācija Latvijas čempionātā regbijā 7 pirms pēdējā posma:

VietaKomandaPunkti
1.“Autowelt/Livonia”2
2.“Baldone/LSPA”5
3.“RE-Fort/Miesnieki”5
4.“Garkalne/Livonia”8
5.“RTU/Miesnieki”10
6.“LMT/Eži”12
7.“Beverīna/Fēnikss”15
8.LLU/TELMS15
9.RK “Piekūni”18

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs, Latvijas Regbija federācijas preses sekretārs

     [+] [-]

, 2013-08-08 00:36, pirms 11 gadiem
RTU ir 8, Garkalnei 10