Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Livland" Latvijas čempionāts regbijā: "Kalve" uzvar "Livonia/Garkalne"

Andrejs Siliņš

"Livland" Latvijas čempionāts regbijā: "Kalve" uzvar "Livonia/Garkalne"
Foto: RK Livonia

Sestdien, 7. maijā, Upesciema stadionā notika 20. “Livland” Latvijas meistarsacīkšu pirmā apļa spēle starp “Livonia/Garkalne” un “Kalve” komandām. Ievērojami pārāka bija “Kalve”, izcīnot uzvaru 65:7 (36:7).

“Livonia/Garkalne” kluba prezidents Vigo Valdavs:
"Jāsaka tā, ka šoreiz ir tā reize, kad rezultāts gluži neatspoguļo to, kas notika laukumā. Uz vieniem vārtiem spēle gluži neritēja. Pirmajā puslaikā bijām maksimāli koncentrējušies un spējām pienācīgi pretoties. Savukārt mača otrajā daļā, kad laukumā jau laidām vairākus jaunos spēlētājus, mūsu kopējais sniegums nedaudz pašķīda. Tomēr man ir jāsaka, ka ar kopīgo gala iznākumu esmu apmierināts."

“Kalve” galvenais treneris Vladimirs Ņikonovs:
"Jāatzīst, ka spēle bija līdzīga. Tikai mēs visas savas iespējas realizējām, bet sāncenši nē. Bija jūtams, ka mūsu komandai ir maz spēļu prakses, tāpēc pieļāvām daudz tehniskā brāķa. Nebija pārliecības, spēlējot ar bumbu. Teorētiski visiem regbistiem bija skaidrs, kas jādara, bet praksē nekas prātīgs diemžēl nesanāca. Jāsecina, ka mums vēl ir daudz darāmā."

“Livland” Latvijas meistarsacīkšu turpinājumā, otrdien, 10. maijā Juglā pulksten 19.00 “Eži/LMT” spēlēs pret “Baldoni”, bet ceturtdien, 12. maijā Ozolnieku vidusskolas stadionā LLU uzņems “Livonia/Garkalne”.

Jāatgādina, ka šogad valsts čempionātā piedalīsies septiņas komandas: pagājušā gada čempioni “LMT/Eži”, sudraba medaļnieki “Miesnieki/Ķekava”, “Kalve” (regbija klubu SK “Ovāls” un 1964 apvienotā vienība), “Livonia/Garkalne”, “Baldone”, Valmieras “Fēnikss” un Jelgavas LLU. Vispirms visas komandas aizvadīs divu apļu savstarpējās cīņas, pēc kā sešas labākās iekļūs izslēgšanas spēlēs. Jāuzsver, ka Latvijas meistarsacīkstēs izslēgšanas spēles tiks rīkotas pirmoreiz valsts ovālās bumbas vēsturē.

Pirmās un otrās vietas ieguvēji uzreiz iekļūs pusfinālā, bet ceturtdaļfinālā līdz vienai uzvarai cīnīsies trešās un sestās un ceturtās un piektās vietas ieguvēji. Uzvarētāji iekļūs pusfinālā, kur arī veiksminieki tiks noskaidroti vienā mačā. Visbeidzot pusfinālu uzvarētāji aizvadīs zelta spēli par pirmo vietu, zaudētāji sacentīsies par 3. vietu, bet ceturtdaļfināla neveiksminieki aizvadīs cīņu par 5. vietu. Visi izslēgšanas spēļu uzvarētāji tiks noteikti vienā mačā.

     [+] [-]

, 2011-05-07 16:23, pirms 13 gadiem
KOPŠ kura laika V. Valdavs ir prezidents ???
Cik zinu, tad viņš ir spēlētājs !

     [+] [-]

, 2011-05-07 16:34, pirms 13 gadiem
Tāds rezultāts un spēle līdzīga - sviest - skaidri redzams ka te vieni ir baigie zaudētēji.

     [+] [-]

, 2011-05-07 16:43, pirms 13 gadiem
Kriss2007 rakstīja: KOPŠ kura laika V. Valdavs ir prezidents ???
Cik zinu, tad viņš ir spēlētājs !
Tēvs vai dēls?

     [+] [-]

, 2011-05-07 16:50, pirms 13 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Tēvs vai dēls?
Tēvs arī ir Vigo ?

     [+] [-]

, 2011-05-07 18:27, pirms 13 gadiem
Vigo Valdavs ir RFC Livonia prezidents, bet Vigo Valdavs juniors, vina dēls, ir kluba un Latvijas izlases spēlētājs.

     [+] [-]

, 2011-05-08 13:40, pirms 13 gadiem
Vai tik tiešām mēs esam tik nabagi ar bildēm, ka jāliek bilde no Livonijas un Valmieras spēles, ja raksts ir par pavisam citu spēli?
p.s. Jā ir divi Valdavi : Seniors un Juniors( spēletājs)