Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Regbija izlase 8. aprīlī sāks gatavoties spēlēm ar Izraēlu un Dāniju

Regbija izlase 8. aprīlī sāks gatavoties spēlēm ar Izraēlu un Dāniju
Latvijas regbija izlase
Foto: Zigismunds Zālmanis, Latvijas Regbija federācija

Latvijas regbija izlase divu gadu cikla abām noslēdzošajām spēlēm pret Izraēlu un Dāniju sāks gatavošanos otrdien, 8. aprīlī Vladimira Ņikonova vadībā, informē mūsu federācija.

Pirmie treniņi notiks 8. un 10. aprīlī Ķeizarmežā, sākums - plkst. 19.15. Sestdien jau būs klāt Latvijas izlases galvenais treneris Sergejs Lisko, kura vadībā notiks divi treniņi 12. aprīlī, bet 13. aprīlī Ozolniekos plānota testa spēle ar Lietuvu.

Noslēdzošās spēles Eiropas Nāciju kausa (ENC) 2B divīzijā Latvija aizvadīs 26. aprīlī savās mājās pret Izraēlu ''Daugavas'' stadionā Rīgā un pret Dāniju 3.maijā Odensē. Tās abas būs arī noslēdzošās spēles šīs divīzijas turnīrā.

ENC 2B divīzijā Latvijas komanda ieņem trešo vietu, taču ir aizvadījusi vienu spēli mazāk nekā Andora, kas ieņem otro vietu. Izraēla ir divīzijas līdere, kam pirms gada viesos Latvija piekāpās tikai ar 15:17. Latvijas izlasei ir labas izredzes ieņemt otro vietu, kas nodrošinātu pārspēli ar 2A divīzijas priekšpēdējo komandu - visticamāk Horvātiju vai Lietuvu. Liela skaidrība par situāciju būs jau pēc 12. aprīļa spēlēm, kurās Izraēla spēlēs ar Andoru un Serbija ar Dāniju.

Informāciju sagatavoja Valters Nikans.

Izmantotie resursi:
www.rugbylatvia.com


Foto: RK "Livonia".

"Baltic XL/Livonia" rekordliela "sausā" uzvara pār "Lāčiem/MŪKU SALU"

Vakar vakarā Latvijas regbija-15 čempionātu uzsāka vicečempioni “Baltic XL/Livonia”, kas savā laukumā lieliskajā Upesciema stadionā uzņēma Rāmavas “Lāčus/MŪKU SALU”, svinot rekordlielu “sauso” uzvaru ar 138:0.
"Fēnikss" (zaļā forma) pret "Eži". Foto: Zigismunds Zālmanis.

Ļoti spraigā un dzelteno kartīšu bagātā spēlē regbijā "Eži" uzvar "Fēniksu"

Pagājušajā nedēļas nogalē Valmierā Latvijas čempionātā regbijā-15 vīriešiem ļoti spraigā un dzelteno kartīšu bagātā spēlē mājinieki “Fēnikss” ar 15:19 piekāpās “Ežiem”, kuri izcīnīja pirmo uzvaru.
RK "Livonia" komanda Šauļu turnīrā. Foto: RK "Livonia".

"Livonia" uzvar Latvijas komandu derbijā un Šauļos regbijā-7 izcīna 5. vietu

RK “Livonia” pārliecinoši pārspēja RK “Miesnieki” spēlē par piekto vietu un kā piektā labākā komanda noslēdza ikgadējo un spēcīgo starptautisko regbija-7 turnīru Lietuvas pilsētā Šauļos.