Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Regbija sezonu iesāk "Livland" Latvijas kausa izcīņa

Regbija sezonu iesāk "Livland" Latvijas kausa izcīņa
"Miesnieki"
Foto: www.miesnieki-rugby.lv

Rīt pulksten 18:30 Ozolniekos ar spēli starp LLU un regbija klubu “Miesnieki” sāksies kārtējā Latvijas regbija sezona. Tas būs Latvijas kausa izcīņas grupu turnīra mačs.

Jāuzsver, ka šosezon SIA “Livland” atbalsts būs ne tikai valsts meistarsacīkstēm ovālajā bumbā, bet arī kausa izcīņai, kas turpmāk nesīs šīs sabiedrības vārdu. Sestdien, 9. aprīlī, pulksten 13.00 Carnikavas stadionā šo sacensību otrajā grupā spēkiem mērosies regbija klubi “Livonia” un Valmieras “Fēnikss”.

“Livland” Latvijas kausa izcīņā šogad piedalās sešas komandas, kas pirmajā fāzē sadalītas divās grupās pa trim vienībām. Vienā no tām ir RK “Miesnieki”, RK “Kalve” (šajā komandā apvienojušās divu klubu vienības – SK “Ovāls” un RK 1964) un LLU, bet otrajā “Eži/EK sistēmas”, RFC “Livonia” un Valmieras “Fēnikss”.

Pēc viena apļa grupu turnīra divas labākās komandas no katra trijnieka iekļūs sacensību pusfinālos, kuri paredzēti jūlija pēdējā nedēļā. Savukārt pusfinālu uzvarētāji mērosies spēkiem finālā, kas notiks augusta sākumā.

“Livland” Latvijas kausa ieguvēji

Gadskausa ieguvējs
1992.gads “Rīgas Miesnieks”
1993.RAF
1994.RAF
1995.RAF
1996.“Rīgas Miesnieks”
1997.“Ādažu Čipsi”
1998.“Ādažu Čipsi”
1999.“KvadraPak/Miesnieki”
2000.“Ādažu Čipsi”
2001.“Ādažu Čipsi”
2002.“STATS/Miesnieki”
2003.“STATS”
2004.“Ādažu Čipsi”
2005.“Ādažu Čipsi”
2006.“STATS/Ķekava”
2007.“STATS/Ķekava”
2008.“STATS/Ķekava”
2009.“STATS/Ķekava”
2010.“Eži/EK sistēmas”

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs


, 2011-04-06 18:10, pirms 13 gadiem
Nu ko, veči, sezona iet vaļā. Dodiet tik šurp spēka cīņas un klopes! Nez kad spēlēs izlase?
RK "Livonia" (tumšos tērpos) pret RK "Eži". Foto: RK "Livonia".
1

"Livonia" otrā komanda pārliecinoši pārspēj "Ežus" un izcīna pirmo uzvaru Latvijas čempionātā regbijā

Pagājušajā nedēļas nogalē Upesciema stadionā Latvijas čempionātā regbijā-15 vīriešiem RK “Livonia” otrā komanda “Garkalne/Livonia” ļoti pārliecinoši ar 79:17 pārspēja nepilnā sastāvā spēlējošos “Ežus”, tiekot pie pirmās uzvaras šajā sezonā un saglabājot cerības uz bronzu.
Foto: RK "Livonia" (balti melnie) pret RKĢ. Foto: Juris Bērziņš-Soms.

"Livonia" un Eleja sekmīgākie Latvijas jaunatnes čempionāta 3. posmā regbijā

Pagājušajā sestdienā, 25. maijā, "Mapri būve" Latvijas jaunatnes čempionāta trešajā posmā regbijā jaunākajās jauniešu grupās, kas norisinājās Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā, sekmīgāko posmu šajā gadā aizvadīja RK “Livonia”, kas bija trijniekā visās trijās grupās – uzvara un divas otrās vietas. Arī Eleja visās grupās ieguva godalgotas vietas – uzvara un divas trešās vietas.
Izšķirošā spēle par uzvaru. Foto: RK "Livonia".

Ar Baldones un "Livonia" dramatisko un līdzvērtīgo finālspēli noslēdzies LČ 2. posms regbijā U16

Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgas Tehniskās koledžas stadionā notikušajā Latvijas regbija čempionāta otrajā posmā U16 jauniešiem RK “Livonia” bija ļoti tuvu tam, lai izcīnītu uzvaru, taču aizraujošajā izšķirošajā spēlē pēdējās sekundēs pieļāva kļūdu, ko izmantoja baldonieši, uzvarot arī šajā posmā.