Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Regbija "zelta spēle" notiks sestdien Upesciemā

Jānis Pārums

Regbija "zelta spēle" notiks sestdien Upesciemā
"STATS/Ķekava" regbisti
Foto: www.miesnieki-rugby.lv

“Livland” Latvijas regbija čempionāta otrā riņķa pirmā piecnieka izšķirīgā spēle starp “LMT/Eži” un “STATS/Ķekava” komandām par 2010. gada valsts meistarsacīkšu zelta medaļām notiks sestdien, 9. oktobrī, pulksten 13 Upesciema stadionā.

“STATS/Ķekava” pirmā riņķa spēlē zaudēja “LMT/Eži” ar 5:35, taču šai spēlei vairs nozīmes nebūs, jo abām vienībām pirms izšķirīgās cīņas ir vienāds punktu skaits – 19. Par Latvijas čempioniem kļūs tā komanda, kas uzvarēs šajā mačā, jo abām vienībām ir pa sešām uzvarām un vienam zaudējumam, bet, ja tiks fiksēts neizšķirts rezultāts, tad tiks noteikta pārspēle.

Vēl sestdien Juglā plkst. 15.30 spēlē par ceturto vietu spēkiem mērosies “Remus” un “Miesnieki/AXA” komandas. Lai turnīra tabulā apsteigtu “Remus” un izcīnītu ceturto vietu, “Miesnieki/AXA” nepieciešama uzvara ar četru punktu pārsvaru. Savukārt otrā piecnieka komandu spēlē Jelgavas “Alnis” Platonē uzņems Valmieras “Fenikss” vienību.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs, Latvijas Regbija federācijas preses sekretārs

  -1 [+] [-]

, 2010-10-05 16:29, pirms 14 gadiem
Visi uz finālu! Es turēšu īkšķus par STATS! U-ā Miesnieki, ā-u, ā-u, ā-u!!!

     [+] [-]

, 2010-10-08 13:12, pirms 14 gadiem
Kotļevs labākais !!! Eži rulzzzzzz