Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Ilvars Grīslis

''Miesniekiem'' izdodas pārspēt ''Vairas''

''Miesniekiem'' izdodas pārspēt ''Vairas''
Stats/ASK regbisti
Foto: miesnieki-rugby.lv

Latvijas klubs "Stats/ASK" sestdien Carnikavā pārspēja pēdējo gadu Baltijas valstu spēcīgāko klubu komandu regbijā ''Vairas" 23:22 Lietuvas atklātā čempionāta spēlē. Divus piezemējumus uzvarētāju labā izdarīja Leno Bramanis.

Uzvara tika gūta ar viena punkta starpību un nedaudz pārmainīja turnīra tabulu. ''Vairas'' šis bija pirmais zaudējums čempionātā, kamēr Latvijas klubam - septītā uzvara desmit spēlēs. Septiņas uzvaras ir arī ''BaltRex". Tagad ''Stats/ASK'' atkal var pretendēt uz bronzas medaļām, kas būtu vēl reālāk sasniedzamas, ja otrā riņķa spēlē nebūtu zaudēts ''Saldai''. Bronzas sadalē izšķirīga būs ''Saldas'' spēles iznākums pret ''BaltRex''.

Carnikavā pirmie punktus ar sodu guva ''Vairas'', taču Leno Bramanis atbildēja ar piezemējumu un Valters Raņķis ar realizāciju (7:3). ''Vairas'' izdarīja piezemējumu un iesita (7:10), taču Bramanis veica otru piezemējumu (12:10) kā noslēdzās pirmais puslaiks.

Otrajā Raņķis iesita sodu (15:10), lietuvieši izlīdzināja ar piezemējumu (15:15), bet Raņķis iesita vēl vienu sodu (18:15) un Gunārs Andersons izdarīja piezemējumu pa malu (23:15) uz ko ''Vairas'' jau tiesneša klātpieliktajā laikā atbildēja ar neko vairs nedodošu piezemējumu un realizāciju (23:22).

Interesantākais ir tas, ka šajā spēlē nemaz nebija klāt ''Stats/ASK'' galvenais treneris Uldis Bautris, kurš sestdien pildīja FIRA inspektora pienākumus Eiropas čempionāta spēlē Helsinkos starp Somiju un Luksemburgu.

Stats/ASK - VAIRAS 23:22 (12:10)

Punktu guvēji Stats/ASK. Piezemējumi: Bramanis (2), G. Andersons. Realizācija: Raņķis. Sodi: Raņķis (2).

Stats/ASK (#1-15): Skuja, Cīrulis, M. Kreicbergs (Ā. Andersons), Robežnieks, Sokolovs, Augstkalns, Stalidzāns (Streikišs), Bramanis, K. Andersons, Priede, Jakušs (Jēkabsons), Raņkis, Silvoniks, G. Andersons, A. Andersons.

Izmantotie resursi:
miesnieki-rugby.lv


, 2008-10-04 19:31, pirms 16 gadiem
Apsveicu ar panākumu. Izskatās,ka STATS uz sezonas beigām sasnieguši pieklājigu formu vai arī Vairas nebija stiprākajā sastāvā? Pēc nedēļas Ežiem būs smagi noturēt pirmajā aplī iekrāto pārsvaru un paņemt čempi...bet nu es ceru,ka viņiem tas izdosies
, 2008-10-05 02:40, pirms 16 gadiem
Bet es ceru ka STATS spes pradit konkuret spejigu sniegumu
, 2008-10-05 15:59, pirms 16 gadiem
Kas tad nu ranķis ir atpakaļ komandā, tad jau atkal būs diezgan jautri skatīties viņa nožēlojamajos izgājienos
, 2008-10-06 08:50, pirms 16 gadiem
Apsveicu!
Nu, re, bez stresainā Bautra Statam iet labāk...
Secinājums ir izdarīts, vai nu Valča, vai Bautris..
Runājot par Ežiem - esmu dzirdējis, ka viņi nopietni trennējās un gatavojas izšķirošajai spēlei, tā ka nekādi vieglie mirkļi Statam nav gaidām - lai Ežiem veicas!
, 2008-10-06 17:22, pirms 16 gadiem
Es atkal kuluāros dzirdēju, ka ežiem esot problēmas ar attieksmi un dažiem esot pardijusies vecā labā zvaigžnu slimība....
, 2008-10-06 22:46, pirms 16 gadiem
Nu vieniigais,kam jeb kad Ezos ir bijusi zvaigznu slimiba,bija Arturs Kozels,bet tas pats jau aizgaja uz miesniekiem,taa,ka vairak neviena kandidata nav. Var buut tu zini kadu konkretu piemeru?
, 2008-10-08 11:41, pirms 16 gadiem
chmoks rakstīja: Kas tad nu ranķis ir atpakaļ komandā, tad jau atkal būs diezgan jautri skatīties viņa nožēlojamajos izgājienos
A ko tev taaada "obida" pret Valjeru????Esi kaut kad noraavies no vinja??
Nu bet vispaar interesanti vai pret ežiem Valjera izies laukumaa jeb Meitenes turpinaas apvainoties!!!!
, 2008-10-08 15:26, pirms 16 gadiem
Kuluāror runā, ka orandžajām kedām esot....vel tur kādam...paši jau labāk zin!
, 2008-10-08 18:44, pirms 16 gadiem
Mr.Maestro rakstīja: Kuluāror runā, ka orandžajām kedām esot....vel tur kādam...paši jau labāk zin!
Ezhi turaaas !!!!!!!!
Izšķirošā spēle par uzvaru. Foto: RK "Livonia".

Ar Baldones un "Livonia" dramatisko un līdzvērtīgo finālspēli noslēdzies LČ 2. posms regbijā U16

Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgas Tehniskās koledžas stadionā notikušajā Latvijas regbija čempionāta otrajā posmā U16 jauniešiem RK “Livonia” bija ļoti tuvu tam, lai izcīnītu uzvaru, taču aizraujošajā izšķirošajā spēlē pēdējās sekundēs pieļāva kļūdu, ko izmantoja baldonieši, uzvarot arī šajā posmā.
Edmundas Ščavinskas (no kreisās) un RK "Livonia" vadītājs Jānis Zuments ar čempionu dēli. Foto: RK "Livonia".

Laba sagatavošanās un komandas darbs RK "Livonia" regbija-7 čempionu titula atgūšanās pamatā

Pēc sestdien izcīnītās uzvaras otrajā posmā un čempionu titula atgūšanas pēc gada pārtraukuma RK “Livonia” regbija-7 komandas treneris Edmundas Ščavinskas un menedžeris Gregors Gorohovskis norādīja, ka panākuma pamatā ir labā sagatavošanās un komandas darbs. Un uzvara tka veltīta Roberta Miksona piemiņai.
2024. gada Latvijas čempioni regbijā-7 "Baltic XL/Livonia". Foto: RK "Livonia".

RK "Livonia" spraigā finālā atgūst Latvijas čempionu titulu regbijā-7

Tikpat sekmīgi arī otro posmu regbijā-7 aizvadījuši RK “Livonia” pirmā komanda “Baltic XL/Livonia”, kuri sestdien Baldonē spraigā cīņā finālā šoreiz pārspēja RK “Miesnieki” un tāpat kā pirmajā posmā svinēja uzvaru, tādējādi likumsakarīgi Edmundasa Ščavinska trenētajiem regbistiem izcīnot pirmo vietu kopsummā un pēc gada pārtraukuma atgūstot čempionu titulu regbijā-7.