Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Stats/Ķekava" izcīna Latvijas kausu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Stats/Ķekava" izcīna Latvijas kausu
Foto: www.miesnieki-rugby.lv

Latvijas kausā regbijā-7 finālā ''Stats/Ķekava'' ar 46:5 pieveica ''Ādažu Čipsi'' komandu un pēc gada pārtraukuma atguva kausu savā īpašumā.

Sacensībās piedalījās tikai sešas komandas, nopietni bija gatavojušās ''Livonijas'' un ''Ādažu Čipsi'' komandas, taču pēc nopietnas izkaušanās savstarpējā spēlē, kad Kaspars Jēkabsons un Laurijs Muzikants tika noraidīti līdz turnīra beigām, šo komandu iespējas stipri samazinājās. Pirmais turnīrs bija Aigara Liepiņa jaunizveidotajai ''NAA kadets'' komandai, kura, lai arī palika pēdējā, tomēr tika pie saviem pirmajiem piezemējumiem spēlē par 5.vietu pret ''RT'' komandu.

''Stats/Ķekava'' apakšgrupā viegli ar 36:7 uzvarēja ''RT'', ar 47:0 Remusu. Pusfinālā ar 31:0 ''Livoniju''. Otrā pusfinālā ādažnieki pieveica ''Remusu''.

Fināls

''Stats/Ķekava'' - ''Ādažu Čipsi'' 46:5
Vispirms ''miesnieki'' izdarīja divus piezemējumus (Vasiļjevs un Raņķis) neiesitot realizācijas, uz ko ''čipsi'' atbildēja ar piezemējumu, bet arī neiesita realizācijas sitienu, 10:5. Turpinājumā spēle risinājās ar lielu ''miesnieku'' pārsvaru, piezemējumi G.Andersonam (3), Stalidzānam, Raņķim un Vasiļjevam, realizācijas Raņķim (2) un Jakušam. Bez pieminētajiem pie uzvarētajiem vēl spēlēja Augstkalns, Priede, Rupainis, Bramanis, Skroderis, A.Vanags.
Turnīrā rezultatīvākais Gunārs Andersons (9 piezemējumi, 1 realizācija, kopā 47 punkti)

Izmantotie resursi:
miesnieki-rugby.lv

Slēpts komentārs: Ricins 23

  +2 [+] [-]

, 2009-05-04 21:32, pirms 15 gadiem
Nepiesārņo gaisu puņķi!!!

  +2 [+] [-]

, 2009-05-05 06:56, pirms 15 gadiem
Ricins 23 rakstīja: kādam tagad tas baigi interesē?
ja tevi neinteresē, tad nevajag te smirdēt