Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Garkalne/Livonia" pieveic valmieriešus

"Garkalne/Livonia" pieveic valmieriešus
Foto: Zigismunds Zālmanis

Šodien Upesciema stadionā notika Latvijas regbija meistarsacīkšu ceturtās kārtas spēle starp “Garkalne/Livonia” un “Valmieras fēnikss” komandām. Ievērojami pārāki ar 78:10 (38:3) bija livonieši.

Jāuzsver, ka šī spēle bija pirmā Latvijas regbija jaunlaiku vēsturē, kuru tiesāja citzemju sieviete – norvēģiete ar francūžu saknēm Severīne Leskote. Valsts čempionāta galvenais tiesnesis Kārlis Sarkans viņas sniegumu vērtēja visnotaļ atzinīgi.

RFC "Livonia" prezidents Vigo Valdavs veltīja komplimentus šodienas pretiniekiem: "Nebija tā, it kā mēs bez jebkādas pretestības nestu bumbas vienu pēc otras sāncenšu ieskaites laukumā. Šoreiz rezultāts īsti neatspoguļo cīņas gaitu, jo uzskatu, ka spēle bija normāla. Jāpaslavē valmierieši par raksturu karstajos laika apstākļos. Savukārt mēs izmēģinājām visus rezervistus."

“Valmieras fēnikss” galvenais treneris Kristaps Staņa pēc mača atskatījās uz pozitīvo: "Ļoti labi maču tiesāja norvēģu tiesnese Leskote. Mums pašiem gan sniegums mača sākumā padevās diezgan pašvaks. Beigās gan saņēmāmies un guvām vismaz prestiža piezemējumu. Tā autors bija trešās līnijas spēlētājs Gatis Ziemulis, kuram tie bija pirmie punkti regbista karjerā. Ar mūsu pašu sniegumu kopumā īsti apmierināts neesmu, taču tagad labi zinām pie kā jāpiestrādā, lai tādas kļūdas neatkārtotos."

Nākamā spēle Latvijas čempionātā regbijā 15 notiks rīt, 3.jūnijā, kad Jelgavā plkst.19.30 LLU uzņems RK “Miesnieki” vienību.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs

  -2 [+] [-]

, 2013-06-02 21:04, pirms 11 gadiem
Kā ir ar Amerikāņu futbolu????

     [+] [-]

, 2013-06-02 21:16, pirms 11 gadiem
Boss-X rakstīja: Kā ir ar Amerikāņu futbolu????
Kāds regbijam sakars ar amerikāņu futbolu?