Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"LDE/Miesnieki" atstāj "sausā" Valmieras "Fēniksu"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"LDE/Miesnieki" atstāj "sausā" Valmieras "Fēniksu"
Foto: Zigismunds Zālmanis

Sestdien, 2. jūnijā, Siguldas “Depo” stadionā notika “Livland” Latvijas meistarsacīkšu ceturtā spēle starp Valmieras “Fēniksu” un “LDE/Miesnieki” vienībām. Valmierieši sīvā cīņā bija spiesti atzīt sāncenšu pārākumu ar 0:13 (0:5).

Valmieras “Fēniksa” galvenais treneris Kristaps Staņa: "Spēli aizvadījām ar lielu cīņassparu. Bijām izlabojuši tehnisko brāķi, kas mums bija raksturīgs Latvijas kausa izcīņas pēdējai spēlei. Daudz spēlējām ar spēka cīņu, pat iegūstot vairākus laukuma metrus. Vēl treniņos jāslīpē spēlētāju savstarpējās sadarbības. Arī soda sitienu izpilde mums vēl klibo – neiesitām piecus sodus no izdevīgām situācijām. Toties sekmīgi veicām autu izspēles. Labākais spēlētājs mūsu rindās bija komandas kapteinis Jānis Kaucis."

“LDE/Miesnieki” treneris Normunds Struža: "Iznāca ļoti smaga cīņa, jo daži spēlētāji to gribēja uzvarēt ar pusspēku. Jāslavē arī valmierieši, kuri bija nopietni nobrieduši spēlei. Kopumā vērtējot, nenovērtējām pretinieku, tāpēc arī tāds mazs un neizteiksmīgs rezultāts. Pietrūka arī dažu vadošo spēlētāju, kas regbija 7 izlases sastāvā aizvada cīņas Eiropas čempionātā Šveicē. Savukārt citi spēlētāji, kas uz to kandidēja, bet sastāvā netika, vairāk spēlēja regbiju 7, nevis klasisko šīs spēles paveidu."

“Livland” Latvijas meistarsacīkšu turpinājumā rīt, 3. jūnijā, pulksten 14.00 Juglas stadionā notiks mačs starp “Kalve” un “Grobiņa/Vikingi” komandām.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs