Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Noslēdzies starptautiskais bridža turnīrs "Riga Invites to Jurmala 2011"

Noslēdzies starptautiskais bridža turnīrs "Riga Invites to Jurmala 2011"
"Daugava" un turnīra organizatori: (no kreisās) K.Rubins, N.Vekša, A.Ģērmanis, I.Rubenis, U.Jansons un M.Romanovska

No 17. līdz 21. augustam Jūrmalā, viesnīcā Baltic Beach Hotel, norisinājās starptautiskais bridža turnīrs „Riga Invites to Jurmala 2011”. Par Uzaicināto pāru turnīra rezultātiem Sportacentrs.com jau ziņoja, tagad īsumā par Komandas un Open pairs turnīru.

Komandu turnīrā piedalījās 16 komandas. Divās dienās komandas deviņās kārtās pēc Šveices sistēmas noskaidroja labākās četras, kas tika izslēgšanas spēlēs: Latvijas komanda DAUGAVA (A.Ģērmanis, U.Jansons, N.Vekša un I.Rubenis), Lietuvas – Holandes komanda SHADYRO (G.Jankunaite, G.Šarkanas, O.Šadiro un C.Brown), un divas Somijas komandas: Somijas izlase (K.Koistinen, C.Nyberg, J.Granstrom un K.Patana) un UTTER (L.Utter, V.Lesekela, O.Parviainen, O.Puurinen).

Pusfinālā DAUGAVA pieveica SHADYRO ar rezultātu 35:22, savukārt Somijas izlase ar rezultātu 42:1 sagrāva UTTER. Mačā par trešo vietu UTTER ar rezultātu 28:16 apspēlēja SHADYRO, savukārt finālā DAUGAVA, būdama iedzinējos ar 12:22, pēdējos sadalījumos izrāva uzvaru ar 30:22 pret Somijas izlasi.

Open pāru turnīrā tika izspēlētas trīs sesijas pēc Min/Max sistēmas. 41 pāra konkurencē ar 56,46% uzvarēja Krievijas bridžisti Viktor Makarov un Aris Mukhortov. Otrajā un trešajā vietā arī Krievijas spēlētāji: Ksenija Nekrasova un Ivan Voložeņin otrajā vietā, Andrejs Gromovs un Aleksandrs Dubiņins trešajā vietā. Labākie no Latvijas – Andrejs Milgrāvis un Gints Rubenis – 6.vietā.

Turnīru organizēja Bridža Atbalsta biedrība sadarbībā ar Latvijas Bridža federāciju, Jūrmalas domi, Baltic Beach Hotel un Klio Group. Turnīrs tika translēts lielākajā bridža on-line programmā Bridge Base Online.

Tehniskie rezultāti un papildus informācija Riga Invites


, 2011-08-23 08:34, pirms 13 gadiem
Apsveicu Latvijas komandu ar uzvaru! Fināls bija nervus bendējošs, bet beidzās labi!
Godalgoto vietu ieguvēji Latvijas čempionāta ieskaitē priekšplānā. Foto: Latvijas Šaha federācija.
3

Rāviņš kļuvis par vienpadsmitkārtējo Latvijas čempionu šaha kompozīciju risināšanā

Rīgā notikušajā jubilejas 50. Latvijas čempionātā šaha kompozīciju risināšanā, kas arī reģistrēts Pasaules risināšanas kausa izcīņai, par uzvarētāju kļuva Modris Rāviņš.
Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Andersons un Gudēvica-Liepiņa pārliecinoši uzvar Latvijas čempionātā dambretē jaunākajā grupā

18. un 19. maijā dambretes kluba “Rīgas namu apsaimniekotājs” telpās norisinājās Latvijas čempionāts 100 lauciņu dambretē jaunākajā jauniešu grupā. Par godalgotajām vietām meitenes un zēni sacentās atsevišķos turnīros pēc Šveices sistēmas 8 kārtās.
Latvijas vīru izlase izcīnījusi kārtējo sudrabu. Pirmā no kreisās: daudzkārtējā pasaules čempione Zoja Golubeva.

Pasaules čempionāts dambretē noslēdzies ar Latvijas vīriešu komandas trešo sudraba medaļu

Portugāles pilsētā Albufeirā vakar, 8. maijā, noslēdzās pasaules komandu čempionāts sievietēm un vīriešiem 100 lauciņu dambretē, Latvijas vīriešu izlasei ar Gunti Valneri, Raimondu Vipuli un Robertu Misānu sastāvā iegūstot otro vietu arī ātrspēlē un izcīnot tādējādi trešo sudraba medaļu.