Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Sākas Eiropas čempionāts jauniešiem bridžā

Sākas Eiropas čempionāts jauniešiem bridžā
Pēteris Bethers, Ginta Garkāje, Janis Ilziņš un Līga Beķere Latvijas čempionāta laikā.

Rīt Dānijas pilsētā Vejlē sāksies Eiropas čempionats jauniešiem sporta bridžā. Sacensības notiks jauktajiem pāriem un junioriem un tajās piedalīsies arī Latvijas pārstāvji.

Jaukto pāru konkurencē Latviju pārstāvēs Līga Beķere un Jānis Ilziņš, kā arī Ginta Garkāje un Pēteris Bethers. Savukārt junioru vidū būs seši mūsējie - Līga Beķere un Ginta Garkāje, Jānis Ratnieks un Kārlis Liepiņš, kā arī Jānis Ilziņš un Pēteris Bethers. Pirmdien un otrdien notiks jaukto pāru sacensības, no trešdienas līdz piektdienai junioru čempionāts.

Rezultātiem var sekot līdzi: 11th European Youth Pairs Championships


, 2012-07-02 10:47, pirms 12 gadiem
Veiksmi un uzvaras Čempionātā!!!
Godalgoto vietu ieguvēji Latvijas čempionāta ieskaitē priekšplānā. Foto: Latvijas Šaha federācija.
3

Rāviņš kļuvis par vienpadsmitkārtējo Latvijas čempionu šaha kompozīciju risināšanā

Rīgā notikušajā jubilejas 50. Latvijas čempionātā šaha kompozīciju risināšanā, kas arī reģistrēts Pasaules risināšanas kausa izcīņai, par uzvarētāju kļuva Modris Rāviņš.
Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Andersons un Gudēvica-Liepiņa pārliecinoši uzvar Latvijas čempionātā dambretē jaunākajā grupā

18. un 19. maijā dambretes kluba “Rīgas namu apsaimniekotājs” telpās norisinājās Latvijas čempionāts 100 lauciņu dambretē jaunākajā jauniešu grupā. Par godalgotajām vietām meitenes un zēni sacentās atsevišķos turnīros pēc Šveices sistēmas 8 kārtās.
Latvijas vīru izlase izcīnījusi kārtējo sudrabu. Pirmā no kreisās: daudzkārtējā pasaules čempione Zoja Golubeva.

Pasaules čempionāts dambretē noslēdzies ar Latvijas vīriešu komandas trešo sudraba medaļu

Portugāles pilsētā Albufeirā vakar, 8. maijā, noslēdzās pasaules komandu čempionāts sievietēm un vīriešiem 100 lauciņu dambretē, Latvijas vīriešu izlasei ar Gunti Valneri, Raimondu Vipuli un Robertu Misānu sastāvā iegūstot otro vietu arī ātrspēlē un izcīnot tādējādi trešo sudraba medaļu.