Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2379, Did:0, useCase: 3

Treniņi "Mārtiņa Pļaviņa Sporta klubā" sāksies 6. septembrī

Jānis Celmiņš

„Mārtiņa Pļaviņa Sporta klubs” vēlas pavēstīt, ka līdz ar kluba pārstāvju dalību Austrumeiropas Zonālās asociācijas finālposmā (Maskavā) darbs treniņu grupās amatieriem tiks uzsākts 6. septembrī, kad plānots aizvadīt spēļu treniņus, lai kluba treneri varētu noteikt katra konkrētā spēlētāja meistarības līmeni, vēlāk sadalot sportistus pa treniņu grupu līmeņiem.

Treniņi amatieru grupām plānoti divas reizes nedēļā pa astoņiem cilvēkiem katrā no grupām. Pieteikties treniņu grupās tiek aicināti gan vīrieši, gan sievietes, bez vecuma ierobežojuma, galvenais ir vēlme trenēties un uzlabot sniegumu pludmales volejbola laukumā. Pēc spēļu treniņu dienas (6. septembris) tiks apzināta katra konkrētā cilvēka meistarības līmenis, lai pēcāk jau dalītu trenēties gribētājus grupās pēc sportiskā līmeņa un meistarības pakāpes.

Treniņu izmaksas vienam cilvēkam būs no 60 latiem mēnesī. Šajā summā iekļauta gan laukumu noma, gan treneris. Viena treniņa garums – pusotra līdz divas stundas. Ar grupām strādās Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļnieks Mārtiņš Pļaviņš, kā arī viņa treneris Aigars Birzulis. Sportot gribētāju atsaucība bijusi pietiekami liela, bet, ja tomēr ir vēl kāds, kurš vēlas pieteikties treniņiem, droši dodiet ziņu! Treniņu iespējas atradīsim visiem.

Sīkāka informācija par treniņu grupām, konkrētiem treniņu laikiem, kā arī pieteikšanās nodarbībām pa tālruni 22840828 (Liene) vai e-pastu: liene_plavina@yahoo.com

Pieejamie treniņu laiki:
Pirmdienas: 16:00 – 18:00
Piektdienas: 16:00 – 18:00, 20:00 – 21:30 un 21:30 – 23:00
Svētdienas: 19:00 – 20:30 un 20:30 – 22.00