Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

"Mārtiņa Pļaviņa SK" uzsāk sadarbību ar sporta uztura ražotāju SiS

„Mārtiņa Pļaviņa Sporta klubs” uzsācis sadarbību ar vienu no vadošajiem sporta uztura ražotājiem Eiropā SiS (Science in Sport). Pirmajā sadarbības gadā kompānija SiS palīdzēs kluba jaunajiem sportistiem ar sporta uzturu, kas varētu sekmēt viņu rezultātus dažāda līmeņa sacensībās.

Plašais SiS produktu sortiments (dzērieni, želejas, enerģijas batoniņi) nodrošina sportistiem nepieciešamo enerģiju slodžu laikā, kā arī uzlabo un paātrina atjaunošanās procesus pēc slodzēm. Lai nodrošinātu sportistu vajadzības, produktu klāsts un sastāvs nepārtraukti tiek uzlabots, iesaistoties vadošajiem sporta zinātniekiem un sportistiem. SiS produktu izstrādes komandā piedalās arī riteņbraukšanas leģenda un 25 Tour de France posmu uzvarētājs Marks Kavendišs.

„Esam patiesi priecīgi par šīs sadarbības uzsākšanu. Nenoliedzami, ka pludmales volejbols ar katru dienu kļūst arvien populārāks un pieejamāks sporta veids. „Mārtiņa Pļaviņa sporta kluba” darbībā saskatām profesionālu attieksmi pret darbu, kas jau šobrīd nes vērā ņemamus panākumus. Vēlamies sniegt atbalstu jaunajiem sportistiem, tādejādi sekmējot visaugstāko sportisko virsotņu sasniegšanu jau tuvākajā laikā,” pēc sadarbības uzsākšanas pauž „SiS Latvija” pārdošanas vadītājs Dainis Bautris.

SiS ar savu produkciju apgādās tādus sporta kluba audzēkņus kā šīs sezonas Latvijas čempionāta trīs posmu uzvarētājus Rihardu Finetsru un Edgaru Toču, talantīgos Haraldu Regžu un Armandu Āboliņu, kā arī Mārtiņa Pļaviņa bloķētāju Aleksandru Soloveju.

„Mārtiņa Pļaviņa Sporta kluba” pārstāvis Jānis Celmiņš pauž cerību, ka uzsāktā sadarbība ilgs ilgāku laika periodu un tuvākajos gados kļūs vēl apjomīgāka, ļaujot jaunajiem sportistiem treniņos darboties ar lielāku pašatdevi un vēlāk sasniegt rezultātus lielos turnīros un sacensībās. Jau šajā nedēļas nogalē divas sporta kluba komandas startēs Latvijas čempionāta 4. posmā Jūrmalā.

SiS produkciju ir iecienījuši pasaulē vadošie sportisti savos sporta veidos – biatlonists Andrejs Rastorgujevs, tenisists Ernests Gulbis, Latvijas olimpiskās vienības atlēti, „DPA Cycling team”, tenisists Endijs Marejs, „Tour de France Pro” tūres komandas „Astana”, „Katjusha” un citi.


Aleksandra Samoilova un Mārtiņa Pļaviņa duelis pie tīkla
Foto: FIVB
17

Latviešu duelī Samoilovs/Šmēdiņš sagrauj Pļaviņu/Regžu

Longbīčas "Grand Slam" turnīra astotdaļfinālā savā starpā tikās abi vadošie Latvijas pludmales volejbola dueti. Intriga izpalika, Aleksandram Samoiovam un Jānim Šmēdiņam sagraujot Mārtiņu Pļaviņu un Haraldu Regžu ar rezultātu 2-0 (21:9, 21:15).
Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža
Foto: FIVB
17

Pļaviņš un Regža pārspēj kanādiešus, pulksten 1:00 latviešu duelis

Longbīčas "Grand Slam" turnīra astotdaļfinālā būs vērojams Latvijas pludmales volejbolistu duelis. Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā ar 2-0 (24:22, 21:16) pārspēja kanādiešus Kameronu Vīlanu un Maiklu Plantingu, bet astodaļfinālā cīnīsies pret Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu.
Haralds Regža
Foto: FIVB
5

Pļaviņš un Regža zaudē arī krieviem un izstājas no Klāgenfurtes

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Haraldes Regža ar zaudējumu noslēguši Klāgenfurtes "Major" sērijas pamatturnīru. Latvieši ar rezultātu 0-2 (15:21, 11:21) piekāpās kanādiešiem Čeimam Šalkam un Benam Saktonam. Pēc tam sekoja arī zaudējums izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā - trīs setos pret krieviem Konstantīnu Semjonovu un Vjačeslavu Krasiļņikovu.