Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Šonedēļ startēsim Latvijas čempionāta finālposmā

Jānis Celmiņš

No 13. - 15. septembrim pludmales sporta centrā "Brazīlija" startēsim Latvijas čempionāta finālposmā. Turnīrs sāksies jau piektdienas pievakarē, bet izšķirošie notikumi paredzēti sestdien un svētdien.

Turnīra dalībnieku sastāvs ir, iespējams, spēcīgākais kāds šovasar redzēts Latvijas smiltīs. Cīņā par Latvijas čempionu titulu dosies ne tikai Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs, bet arī Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kā arī vairāki dueti no "Mārtiņa Pļaviņa Sporta kluba" - Haralds Regža / Armands Āboliņš, Edgars Točs / Rihards Finsters. Tāpat dalību turnīrā ņems ierastie Latvijas čempionāta posmu vadošie dueti Klāvs Zaļkalns / Jānis Graudiņš, Gints Antoms / Dāvis Nātriņš un citi.

Piektdien sacensību sākums paredzēts pulksten 16.50 (katra no komandām aizvadīs pa vienai spēlei apakšgrupā), sestdien pulksten 9.20 (atlikušās spēles grupās un 1/8 finālu cīņas), svētdien - visas atlikušās cīņas no pulksten 10.00.

Paralēli vīriešu čempionātam smiltīs dosies arī dāmas. Dāmām čempionāts gan risināsies tikai divas dienas - sestdien un svētdien.

Vīru turnīra dalībnieku saraksts: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri -...
Turnīra programma: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri -...

Jāpiemin, ka izšķirošās čempionāta spēles (svētdien no pulksten 14.00) varēs vērot arī portāla Sportacentrs.com video tiešraidē.