Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pretiniekos brazīlieši un kanādieši...

Jānis Celmiņš

Pretiniekos brazīlieši un kanādieši...
Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš

Šovakar pēc tehniskās sanāksmes kļuvuši zināmi Mārtiņa Pļaviņa / Jāņa Šmēdiņa pretinieki FIVB "Grand Slam" pamatturnīrā Gštādē (Šveicē).

Jau ziņojām, ka Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš veiksmīgi pārvarēja kvalifikācijas sacensības un iekļuva savā otrajā šīs sezonas pamatturnīrā. Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš pamatsacensībās izsēti ar 22. numuru un iekļauti O apakšgrupā, kur viņu pretinieki būs divi Brazīlijas dueti - Kunja / Tjago (6.), Araujo / Rikardo (11.) un kanādieši Redmans / Van Huizens (27.).

Jau ceturtdien duets aizvadīs divas spēles, tiekoties ar kanādiešiem un brazīļiem Araujo / Rikardo. Pirmā mača sākums pulksten 15.00, otrā – 19.00 pēc Latvijas laika. Abas spēles norisināsies uz sestā korta un tas nozīmē, ka spēles nevarēs vērot video tiešraidēs.